Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

City Block Purifying Charcoal Cleansing Gel by Clinique

Ένας βαθύς καθαρισμός που στοχεύει σε όλους τους καθημερινούς ρύπους

Η μόλυνση του περιβάλλοντος δεν είναι μόνο επιβλαβής για τον πλανήτη, αλλά προκαλεί φθορά και στην επιδερμίδα σας. Για αυτό τον λόγο και ο καθαρισμός κάθε βράδυ είναι ζωτικής σημασίας,καθώς απομακρύνει από την επιδερμίδα σας τους ρύπους που μπορούν να οδηγήσουν σε μακροπρόθεσμη φθορά και πρόωρη γήρανση. Αυτή είναι η σκέψη πίσω από τη δημιουργία του ΝΕΟΥ City Block Purifying Charcoal Cleansing Gel, που καθαρίζει βαθιά την επιδερμίδα, εξουδετερώνοντας τις σοβαρές επιπτώσεις της μόλυνσης, ενώ παράλληλα ρυθμίζει την υπερβολική λιπαρότητα, άμεσα και μακροπρόθεσμα.

Η Δύναμη Αποτοξίνωσης του Άνθρακα Bamboo
Αυτό το σχεδόν αδιάφανο μαύρο καθαριστικό gel περιέχει άνθρακα που στοχεύει ακόμα και στους πιο επιθετικούς ρύπους που απειλούν καθημερινά την επιδερμίδα μας, όπωςτο καυσαέριο, η μόλυνση, η όξινη βροχή και άλλα.

·      Φυσικός Άνθρακας Bamboo: Αυτό το φυσικό συστατικό προσελκύει σαν μαγνήτης τους ρύπους από την επιδερμίδα, παγιδεύοντας τους ώστε να μπορούν εύκολα να απομακρυνθούν από αυτήν.

Ένα Gel με καταπραϋντική σύνθεση
Η υφή του gel προσφέρει καταπραϋντική αίσθηση και αναζωογόνηση στην επιδερμίδα του προσώπου, αφήνοντας την ενυδατωμένη και απαλή.

·      Γλυκερίνη: Ένα ενυδατικό συστατικό που προσελκύει την υγρασία από το περιβάλλονδεσμεύοντας τη στην επιφάνεια της επιδερμίδας και προσφέρει μια εμπειρία καθαρισμού που δεν ξηραίνει την επιδερμίδα.

·      Καφεΐνη: Ένα συστατικό κατά των ερεθισμών που ηρεμεί και καταπραΰνει την επιδερμίδα κατά τη διάρκεια του καθαρισμού.

Οδηγίες χρήσης:
Δημιουργήστε αφρό με νερό και κάνετε μασάζ σε όλο το πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Ιδανικός συνεργάτης τουCliniqueSonicSystemCityBlockPurifyingCleansingBrush με τρίχες εμποτισμένες σε μείγμα άνθρακα, ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μόνο του. Χρησιμοποιήστε το δύο φορές την ημέρα.

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 25,21€

Clinique. Προϊόντα Δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργία. 100% Χωρίς Άρωμα.

Τι σημαίνει αυτό; "Πρώτα δημιουργούμε τη σύνθεση χωρίς τα γνωστά αλλεργιογόνα. Μετά ελέγχουμε κάθε προϊόν 12 φορές σε 600 άτομα. Ακόμα και αν 1 από τις 7.200 δοκιμές αυτές προκαλέσει ερεθισμό, ξεκινάμε από την Αρχή."

Clinique, CosmeticsDelux, Beauty