Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

City Block Purifying Charcoal ClayMask + Scrub


Διπλής δράσης περιποίηση που απομακρύνει τους ρύπους και τη μόλυνση

Μόλυνση, καυσαέριο και άλλες περιβαλλοντικές τοξίνες επιβαρύνουν την επιδερμίδα φράσσοντας τους πόρους, αυξάνοντας την εμφάνιση ρυτίδων και σκούρων κηλίδων και μειώνοντας την ελαστικότητα. Η Clinique παρουσιάζει τη ΝΕΑ City Block Purifying Charcoal ClayMask + Scrub, μια περιποίηση 5 λεπτών που με ασφάλεια αποτοξινώνει την επιδερμίδα σας.

Αποτοξίνωση σε Βάθος
Αυτή η μάσκα &scrub από πηλό φυσικού άνθρακα δρα άμεσα, απομακρύνοντας τις τοξίνες και τους ρύπους ενώ παράλληλα απομακρύνει την υπερβολική λιπαρότητα και μειώνει την όψη των μεγάλων πόρων,ώστε να φαίνονται μικρότεροι, μακροπρόθεσμα.

Φυσικός Άνθρακας Bamboo: Αυτό το φυσικό συστατικό προσελκύει σαν μαγνήτης τους ρύπους από την επιδερμίδα, παγιδεύοντας τους ώστε να μπορούν εύκολα να απομακρυνθούν από αυτήν.

Disodium EDTA: Αυτό το γνωστό συστατικό προστατεύει την επιδερμίδα από τις εξωτερικές επιθέσεις του περιβάλλοντος (χημικές ουσίες, μόλυνση).

Καολίνη: Αυτός ο φυσικός πηλός απορροφά το υπερβολικό σμήγμα, βοηθώντας την επιδερμίδα να δείχνει απαλή, με ματ όψη.

Εκχύλισμα LaminariaSaccharina: Αυτό το εκχύλισμα από καφετί φύκι βοηθά στη μείωση της υπερβολικής παραγωγής σμήγματος με αποτέλεσμα λιγότερη λιπαρότητα στην επιφάνεια της επιδερμίδας μακροπρόθεσμα.

Μια Ασφαλής Απολέπιση
Αυτό το προϊόν ήπιας απολέπισης βοηθά την επιδερμίδα να ελευθερωθεί από τους ρύπους, χωρίς να την κάνει πιο αδύναμη ή να καταστρέφει τη φυσική της ισορροπία.

Κόκκοι σιλικόνης: Φυσικοί, ασφαλείς για την επιδερμίδα κόκκοι που προσφέρουν απολέπιση.

Εκχύλισμα ρίζας GentianaLutea (Gentian): Ένα εκχύλισμα που προέρχεται από τα βουνά της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης που προστατεύει την επιδερμίδα, και ειδικά τα λιπίδια, από την οξειδωτική φθορά, ενώ επίσης προσφέρει αντιφλεγμονώδη οφέλη.

Σακχαρόζη: Ένα φυσικό συστατικό που καταπραΰνει την επιδερμίδα.

Ακετυλ-γλυκοζαμίνη: Ένα αμινο-σάκχαρο που επιταχύνει και ρυθμίζει την ανανέωση των κυττάρων.

Οδηγίες χρήσης:
Αφού έχετε αφαιρέσει το μακιγιάζ, απλώνετε γενναιόδωρα τη μάσκα με τις άκρες των δαχτύλων σας σε στεγνή επιδερμίδα, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήνετε να δράσει για 5 λεπτά, ή μέχρι η μάσκα να γίνει γαλάζια. Κάνετε μασάζ σε όλο το πρόσωπο με χλιαρό νερό για να ενεργοποιήσετε τις απολεπιστικές της ιδιότητες, μετά ξεπλύνετε και σκουπίστε με μια πετσέτα. Ακολουθήστε με την ενυδατική σας περιποίηση. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε τη 1-2 φορές την εβδομάδα.

 Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 36,79€

Δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργία. 100% Χωρίς Άρωμα.Τι σημαίνει αυτό; Πρώτα δημιουργούμε τη σύνθεση χωρίς τα γνωστά αλλεργιογόνα. Μετά ελέγχουμε κάθε προϊόν 12 φορές σε 600 άτομα. Ακόμα και αν 1 από τις 7.200 δοκιμές αυτές προκαλέσει ερεθισμό, ξεκινάμε από την Αρχή. Για εμάς αυτή είναι η δύναμη του «1».

beauty, clinique, cosmeticsdelux