Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Αμπελώνας Βακιρτζή, Πρόταση Καλού Κρασιού!

Αμπελώνας Βακιρτζή
Καλοκαίρι, μεσημέρι και σκέφτηκα να σας δροσίσουμε με μια πρόταση για βόλτα, μαζί με εκλεκτό, ποιοτικό, αγνό κρασί, δροσερό και εύγευστο, του ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΒΑΚΙΡΤΖΗ, που θα βρείτε στο Οινοποιείο του. Περισσότερες λεπτομέρειες ακολουθούν.
Ο "Αμπελώνας Βακιρτζή", εκτείνεται σε έκταση 45 στρεμμάτων, στη Βοιωτία, στους πρόποδες του Πτώου Όρους, ανάμεσα στην Υλίκη και την Παραλίμνη. Εκεί, η κλίση του εδάφους και ο προσανατολισμός του Αμπελώνα σε συνδυασμό με το ελαφρύ αμμουδερό χώμα βοηθούν στην τέλεια αποστράγγισή του και στην παραγωγή σταφυλιών με πλούσια αρώματα και ισορροπημένες οξύτητες. Το μικροκλίμα της περιοχής με τους ήπιους βροχερούς χειμώνες, τη μεγάλη ηλιοφάνεια του καλοκαιριού αλλά και τις νυχτερινές αύρες που δροσίζουν τα κλήματα, είναι ιδανικό για τη σωστή ωρίμανση των σταφυλιών και για την υψηλή ποιοτική τους απόδοση.

Καλλιεργούμενες ποικιλίες: Cabernet Sauvignon, Merlot, Chardonnay, Ασύρτικο, Μοσχάτο

Όλο αυτό το έργο, από την επιλογή του συγκεκριμένου κατάλληλου χώρου, μέχρι εκείνη των σταφυλιών, την καλλιέργεια, τη φροντίδα, την οινοποίηση, τη φύλαξη, την παλαίωση των κρασιών, φέρει την υπογραφή εκείνου που το οραματίστηκε, του γιατρού Παναγιώτη Βακιρτζή. Σήμερα, μέλη του στενού οικογενειακού του περίγυρου τον πλαισιώνουν και τον στηρίζουν με ζήλο και συνέπεια, στην οινοποιητική του δραστηριότητα.
Παναγιώτης Βακιρτζής

Έτσι, σχετικά πρόσφατα, δημιουργήθηκε ένας ακόμη πολύ ζεστός και φιλόξενος χώρος που στεγάζει τα κρασιά "ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΒΑΚΙΡΤΖΗ" , μια ιδανική πρόταση για βόλτα και επίσκεψη, αφού θα μπορέσετε να τα γευτείτε και να εξυπηρετηθείτε με προθυμία, χαμόγελο και ευγένεια. Το Οινοποιείο Βακιρτζή, βρίσκεται στο 29ο χιλιόμετρο ΠΕΟ Αθηνών - Λαμίας, με τηλ. επικοινωνίας: 229530 6723 και ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Τετάρτη- Σάββατο: 10.00 π.μ. - 05.00 μ.μ., Τρίτη- Πέμπτη- Παρασκευή: 10.00 π.μ.-08.00 μ.μ. 

Οινοποιείο Βακιρτζή, 29 x. ΠΕΟ Αθηνών- Λαμίας, τηλ. 229530 6723 

Περάστε το συντομότερο δυνατόν από εκεί και σας διαβεβαιώ, θα με θυμηθείτε. Άν μάλιστα θέλετε να μοιραστείτε τη γνώμη σας μαζί μου, σας περιμένω στο cosmeticsdeluxblogspot@gmail.com

Στην υγειά σας!!!

κρασί, Αμπελώνας Βακιρτζή, cosmeticsdelux, pentanostimo