Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Bio select, Baby Happy Hour...!


Για τα προϊόντα της εταιρείας Bio Select, σας έχω μιλήσει και άλλες φορές, όπως για παράδειγμα, εδώ.
Είναι η μοναδική ολοκληρωμένη σειρά από ελληνικά βιολογικά καλλυντικά, πιστοποιημένη από τον Ευρωπαϊκό οργανισμό ICEA (www.icea.info). Τα πιστοποιημένα βιολογικά καλλυντικά BIOselect ® προσφέρουν αγνή και φυσική περιποίηση προσώπου, σώματος και μαλλιών, απαλλαγμένα από συνθετικές πρώτες ύλες, παράγωγα πετρελαίου, βλαβερά συντηρητικά και συνθετικά αρώματα.

Η συνταγή των καλλυντικών BIOselect ® είναι βασισμένη σε αγνές φυτικές πρώτες ύλες αλλά κυρίως στο αγνό συστατικό παγκόσμιας μοναδικότητας το Dictamelia ®, που είναι ο ευεργετικός συνδυασμός του Δίκταμου (ενδημικό φυτό της Κρητικής γης) με Εxtra Παρθένο Ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας.

Σήμερα, από τα προϊόντα της σειράς αυτής, επιλέγω να σας δείξω το Χαλαρωτικό Λάδι Μασάζ για Μωρά, με Dictamelia, έλαια Καλέντουλας, Βερίκοκου & Σησαμιού. Ένα φυσικό, μεταξένιο λάδι, το οποίο ενυδατώνει και διατηρεί το δέρμα του μωρού σας απαλό και ελαστικό. Το Dictamelia, σε συνδυασμό με το λιποδιαλυτό εκχύλισμα καλέντουλας, καταπραύνουν το ευαίσθητο δέρμα, ενώ τα έλαια βερίκοκου, σησαμιού, και χοχόμπα πλούσια σε Ω3 - Ω9 και βιταμίνες προστατεύουν την παιδική επιδερμίδα. Το ελαφρύ του άρωμα μαζί με τις απαλές κινήσεις σας θα δημιουργήσουν μια γλυκειά αίσθηση ασφάλειας στο μωρό σας, βοηθώντας το να ηρεμήσει και να χαλαρώσει πριν τον ύπνο. 

Χρήση: Ζεστάνετε μερικές σταγόνες στις παλάμες σας και κάντε μασάζ με απαλές,
κυκλικές κινήσεις στο σωματάκι του μωρού σας.

100% Naturally Derived

Πιστοποίηση ICEA/ IT 055 BC No 062


"Αν το χρησιμοποιήσετε, θα χαρώ να μάθω τη γνώμη σας"

cosmeticsdelux, bioselect, baby happy hour