Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

4+1 συμβουλές για καλή διάθεση...!


Γειά σας!
Σε περίπτωση που αισθάνεστε "πεσμένη", κακόκεφη, μέχρι και απαισιόδοξη, υπάρχουν κάποιοι απλοί και εύκολοι τρόποι για να ανατρέψτε την κατάσταση προς όφελός σας.
Κανόνας Νο 1: Δεχθείτε και αγαπήστε τον εαυτό σας, χωρίς να γίνεστε ο αυστηρότερος κριτής του. 
Κανόνας Νο 2: Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας για οτιδήποτε άσχημο συμβαίνει γύρω σας. Είναι σίγουρο ότι εσείς,  δεν μπορεί να φταίτε για όλα.
Κανόνας Νο 3: Ακόμη και με τα πρώτα σημάδια κακοκεφιάς, πάρτε τηλέφωνο κάποια φίλη σας, πείτε της πώς αισθάνεστε και πηγαίνετε μαζί της μια βόλτα στα μαγαζιά, στο σινεμά, στο θέατρο, για ένα καφέ. Και μιλήστε...
Κανόνας Νο 4: Περπατήστε, κάντε ποδήλατο, κολυμπήστε. Δηλαδή, κάντε όποια φυσική άσκηση ταιριάζει στην ηλικία και  τη σωματική σας κατάσταση. Ακόμη και αν είστε τελείως αρνητική σε κάτι τέτοιο, ύστερα από 20 με 30 λεπτά, θα πειστείτε για ακριβώς το αντίθετο.
Κανόνας Νο 5:Κάντε οπωσδήποτε κάτι που σας αρέσει. Φτιάξτε έναν απολαυστικό καφέ στο αγαπημένο σας φλυτζάνι και απολαύστε τον, βυθιστείτε στο χλιαρό, αρωματισμένο νερό της μπανιέρας σας και χαλαρώστε, περιποιηθείτε τον εαυτό σας με κρέμες, αρώματα, βάλτε ένα κραγιόν της μόδας, βάψτε τα νύχια σας με το χρώμα που είδατε να φοράει το αγαπημένο σας μοντέλο και νοιώστε πανέμορφη. 
Και πάνω απ' όλα, πείτε ένα μεγάλο Μπράβο στον εαυτό σας για κάτι καλό που κάνατε και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε. Τα πράγματα δεν μπορεί παρά να φτιάξουν.
Σας το εύχομαι...