Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

TORY BURCH. WOULD YOU LIKE TO MEET HER?


Tory Burch, Αμερικανίδα fashion designer, επιτυχημένη επιχειρηματίας, γνωστή επίσης για τις φιλανθρωπίες και τις επαγγελματικές της διακρίσεις.
Γεννήθηκε στα προάστια της Philadelphia και μεγάλωσε σαν αγοροκόριτσο, σκαρφαλώνοντας σε δέντρα και παίζοντας στην αυλή του σπιτιού της με τους 3 αδελφούς της. Οι γονείς της ήταν bon viveurs, μοντέρνοι, ποιοτικοί,... stylish όπως λέει η ίδια. Μαζί τους ταξίδεψε στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου και έζησε μοναδικές στιγμές. 
Η μητέρα της
Ο πατέρας της

Στη συνέχεια, η Tory Burch σπούδασε Ιστορία της Τέχνης και εργάστηκε με σχεδιαστές όπως ο Ralph Lauren, η Vera Wang και o Narciso Rodriguez ώσπου, το 2004, άνοιξε την πρώτη δική της boutique. 
Σήμερα, η εταιρεία της έχει επεκταθεί σε πάνω από 250 καταστήματα ανά τον κόσμο, έχει δημιουργήσει ένα Ίδρυμα με το όνομά της, συνεργάζεται με εταιρείες όπως η Luxottica σε οπτικά είδη, η Estee Lauder σε αρώματα και καλλυντικά, και η Fossil σε ρολόγια. 

Μέσα από το Ίδρυμα που δημιούργησε, βοηθά γυναίκες επιχειρηματίες και τις οικογένειές του, αφού η  κοινωνική ευθύνη έχει τεράστια σημασία για την ίδια. 
Ανάμεσα από τα πολλά ρούχα και αξεσουάρ που σχεδιάζει, προσωπικά, επιλέγω τα παπούτσια της, διάσημα πλέον ανά τον κόσμο.

Για τα σχέδια και την κοινωνική της προσφορά, η Tory Burch έχει πάρει βραβεία και διακρίσεις, ενώ σήμερα λανσάρει όλα της τα σχέδια από το Παρίσι και την Αμερική, μέχρι τη Ρώμη και το Παρίσι.
Και προσωπικά, θεωρώ αυτήν την αποδοχή της από το κοινό, απόλυτα δικαιολογημένη.
Δεν συμφωνείτε;