Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

THE ART OF PHOTOGRAPHY

Προσθήκη λεζάντας
Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα!
Το hobby της φωτογραφίας με ενδιαφέρει εδώ και καιρό, καθώς θεωρώ ότι είναι όχι μόνο μια προσωπική έκφραση, αλλά μια καθαρά καλλιτεχνική προσωπική έκφραση και το μέσον να μοιραστείς πολλά πράγματα με κάποιους άλλους.
Έτσι, όλο και συχνότερα ασχολούμαι σχετικά, ψάχνοντας σε διάφορες πηγές και διαβάζοντας όσο περισσότερα μπορώ, για να τα εφαρμόσω την κατάλληλη στιγμή, στην πράξη.
Σκέφτηκα λοιπόν ότι μπορεί και εσείς να ασχολείστε με τη φωτογραφία, ή να έχετε κάποιον στην οικογένεια και στο περιβάλλον σας που να τον ενδιαφέρει εξ ίσου,
Γι΄αυτόν τον λόγο, (και αφού σαν εισαγωγή και μόνο, από όλα εκείνα τα πολλά και ενδιαφέροντα που θα διαβάσετε και εσείς, αν το θελήσετε, σας επισημαίνω τον σημαντικό ρόλο που παίζει το contrast -η αντίθεση δηλαδή των χρωμάτων- στη φωτογράφιση σας δίνω δύο ηλεκτρονικές διευθύνσεις που θα σας φανούν πολύ χρήσιμες.
Η πρώτη είναι αυτή εδώ, στην οποία μπορείτε να βρείτε συμβουλές και επισημάνσεις επάνω ακριβώς στο contrast που αναφέραμε και η δεύτερη, εδώ, σας δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσετε τη νέα έκδοση του βιβλίου, "The Art of Photography", που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1994 και θεωρείται από τους ειδικούς, το πλέον αξιόλογο και πλήρες βιβλίο σχετικά με την τέχνη της φωτογραφίας, όπως είναι άλλωστε και ο τίτλος του. Να σας πω μόνο ότι και στις δύο αυτές διευθύνσεις, οι σχετικές το κείμενο είναι στα αγγλικά.
Θα χαρώ πολύ να μάθω νέα σας σχετικά, αν τελικά η τέχνη της φωτογραφίας σας ενδιαφέρει, στο cosmeticsdeluxblogspot@gmail.com,  στο οποίο λαμβάνω και τα emails σας αναφορικά με τον διαγωνισμό που τρέχει αυτή τη στιγμή στο facebook (και επί τη ευκαιρία να σας πω να μην ξεχνάτε να κάνετε κοινοποίηση τη σχετική ανάρτηση, μια και είναι ένας από τους όρους του διαγωνισμού).
Ούτως ή άλλως, σύντομα θα αναφερθώ και σε άλλες σχετικές πηγές και θέματα, με την ελπίδα να σας ενδιαφέρουν πολύ.
Καλή μας συνέχεια και ευχαριστώ θερμά για τις επισκέψεις, τα emails και το ενδιαφέρον σας!