Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Tassels ...για κοσμήμαρα με "φούντες"...:

Πρόσφατα, σύμφωνα με επίσημες διεθνείς έρευνες, όλο και περισσότεροι άνθρωποι ασχολούνται με τις ιδιοκατασκευές, φτιάχνοντας ό,τι μπορεί να φανταστεί ο νους σας. Καρέκλες, τραπέζια, κεριά, σαπούνια, σκάφη, αεροπλανάκια, αυτοκίνητα, ακόμα και χέρια-"ρομπότ" που κρεμούν σε κάποιο υψηλό σημείο του μπάνιου τους για να τους βοηθάνε στο λούσιμο, τσάντες, ρούχα, κοσμήματα.
Όλοι, σύμφωνα με τους ειδικούς, το κάνουν είτε για αναγνώριση, επιτυχία και χρήματα, είτε για να απασχοληθεί με κάτι ευχάριστο το μυαλό τους και να ξεφύγουν, ακόμα και προσωρινά, από τα προβλήματά τους και την μάλλον άχαρη πραγματικότητα.
Οι εδικοί και πάλι είναι εκείνοι που μας συμβουλεύουν να αποκτήσουμε κάποιο παρόμοιο hobby επειδή μόνο θετική, ευεργετική επίδραση θα έχει στη ζωή μας. Όπως στην περίπτωση της αποδοχής των λαθών μας. Και να σας εξηγήσω τι εννοώ. Οι περισσότεροι από εμάς, δεν μπορούμε να αποδεχθούμε τα λάθη μας είτε αγνοώντας τα είτε ψάχνοντας διάφορες αιτιολογίες γι΄αυτά. 
Έχει όμως αποδειχθεί με επίσημα στοιχεία, ότι  όταν ασχολούμαστε με δημιουργικά hobby μαθαίνουμε ότι τα λάθη είναι ευνόητα και αναμενόμενα, ενώ όσο περισσότερα κάνουμε τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχουμε στο τέλος.
Φτιάξτε πράγματα λοιπόν, ασχοληθείτε με κέφι, πείσμα, φαντασία και αισιοδοξία. Μια πολύ απλή ιδέα για να ξεκινήσετε είναι τα tassels της φωτογραφίας μας, που μπορείτε να φτιάξετε πολύ εύκολα και να χρησιμοποιήσετε είτε σαν μπρελόκ είτε σαν στολίδια που θα κρεμάσετε στις τσάντες σας. Και αφού ξεκινήστε θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα με αυτά που οι ίδιες φτιάξατε ενώ, στη συγκεκριμένη περίπτωση, θα διαπιστώσετε ότι κάθε αρχή και εύκολη...!
Καλή επιτυχία!