Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

H νέα βαφή μαλλιών Keratin Color από τον Schwarzkopf στο 4ο WOMEN IN ACTION

από αριστερά προς δεξιά: Βάσω Στασινού - Νικοπολίδη (4moms), Βιβή Μπασινά (4moms), Αμαλία Κυπαρίσση & Τζένη Μπαλατσινού στο περίπτερο της Keratin Color.
Με μεγάλη επιτυχία και ενθουσιώδη συμμετοχή από το κοινό πραγματοποιήθηκε η προωθητική ενέργεια για τις νέες ξανθές αποχρώσεις της βαφής Keratin Color από τον Schwarzkopf στο πλαίσιο του 4 ο Women in Action που διεξήχθη στο Balux Prive στον Αστέρα Γλυφάδας.

Στο all-day event, οι επισκέπτριες είχαν την ευκαιρία να χτενιστούν και να ανακαλύψουν το χρώμα που ταιριάζει περισσότερο στο δικό τους στυλ ανάμεσα από τις 22 αποχρώσεις της Keratin Color, αλλά και την ευκαιρία να κερδίσουν, μετά από κληρώσεις που γίνονταν όλη την ημέρα, τη νέα βαφή Schwarzkopf Keratin Color στο χρώμα της επιλογής τους. Παράλληλα, η ΝLP σύμβουλος, Βίκυ Τσουλουχοπούλου Λίγγρη πραγματοποίησε ένα πολύ ενδιαφέρον NLP Session με Θέμα “Care For Her!!!” #careforhair #careforher!
 Τζένη Μπαλατσινού (jenny.gr) &  η Στρατηγούλα Βαμβαλή  (Marketing Director της Henkel).
Φυσικά, από το περίπτερο της Keratin Color δε θα μπορούσε να λείψει η Τζένη Μπαλατσινού, η πρώτη επώνυμη Ελληνίδα που άλλαξε χρώμα και στυλ με τη νέα βαφή Schwarzkopf Keratin Color και για τη φετινή χρονιά έχει επιλέξει την Keratin Color 8.4 Ξανθό Ανοιχτό Χρυσό!!! Η Τζένη Μπαλατσινού βρέθηκε εκεί για να μοιραστεί μυστικά ομορφιάς, αλλά και την εμπειρία της και την απόλυτη εμπιστοσύνη που έχει στην περιποιητική βαφή Keratin Color που την εφαρμόζει στην άνεση του σπιτιού της και την αφήνει πάντα απόλυτα ικανοποιημένη σε όποια απόχρωση και εάν επιλέγει κάθε φορά.
Στιγμιότυπα από το περίπτερο της Keratin Color. 24 τυχερές νικήτριες κέρδισαν από δύο συσκευασίες της νέας βαφής Schwarzkopf Keratin Color έπειτα από κληρώσεις που πραγματοποίησε η Τζένη Μπαλατσινού.
Ανακαλύψτε και εσείς τη δύναμη της κερατίνης σε 3 βήματα και χαρίστε στα μαλλιά σας χρώμα και περιποίηση όπως ποτέ ξανά!!!