Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

GARNIER SKINACTIVE και ΑΝΤΙΟ ΜΑΥΡΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ...!


ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Για περισσότερα από 20 χρόνια, η Garnier PureActive προσφέρει σε άνδρες και γυναίκες εφηβικής και νεαρής ηλικίας αποτελεσματικές λύσεις για καθαρή, υγιή επιδερμίδα με λιγότερες ορατές ατέλειες. Εστιάσαμε ιδιαίτερα στη χρηστικότητα ώστε να δημιουργήσουμε προϊόντα όλα-σε-ένα και εύκολα στη χρήση, όπως το βουρτσάκι απολέπισης και το πρώτο σε πωλήσεις προϊόν της εταιρείας, με δράση 3-σε-1: καθαρισμός, απολέπιση και μάσκα.

Νέο PureActive Intensive για το 2016! 

Δύο δεκαετίες αργότερα, ανανεώνουμε τη σειρά PureActive Intensive που είναι αφιερωμένη στους εφήβους: μια ολοκληρωμένη σειρά καθαρισμού και φροντίδας που καταπολεμά τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα για όμορφη, υγιή επιδερμίδα και λιγότερες ατέλειες.

ΝΕΟ PURE ACTIVE INTENSIVE CHARCOAL. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ!

Η νέα σειρά PureActive Intensive Charcoal συνδυάζει τη δύναμη του εκχυλίσματος μύρτιλου και τον δραστικό καθαρισμό του ενεργού άνθρακα με το σαλικυλικό οξύ για να συμπληρώσει την απόδοση αυτών των φυσικών συστατικών. Η σειρά PureActive Intensive περιλαμβάνει ένα τζελ καθαρισμού και ένα προϊόν 3-σε-1 για ολοκληρωμένη περιποίηση που φέρνει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στην αντιμετώπιση και των πιο επίμονων στιγμάτων, ώστε να προσφέρει σε άντρες και γυναίκες σε όλον τον κόσμο την όμορφη επιδερμίδα που τους αξίζει.
PUREACTIVE INTENSIVE CHARCOAL ΤΖΕΛ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΣΤΙΓΜΑΤΩΝ

Αυτό το υψηλής απόδοσης τζελ καθημερινού καθαρισμού, που σχεδιάστηκε για λιπαρές επιδερμίδες επιρρεπείς σε μαύρα στίγματα και σπυράκια, είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα μύρτιλου, υπεραπορροφητικό ενεργό άνθρακα και σαλικυλικό οξύ, για τον καθαρισμό του περιττού σμήγματος, και την αντιμετώπιση των στιγμάτων και των ατελειών, μειώνοντας ορατά ακόμα και τα πιο επίμονα μαύρα στίγματα και εμποδίζοντας την επανεμφάνισή τους*

Δεν περιέχει σαπούνι, είναι τόσο απαλό όσο και αποτελεσματικό για την επιδερμίδα, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά σε συνδυασμό με τη θεραπεία ενάντια στις ατέλειες, πρωί και βράδυ.

Όταν το απλώνετε στην επιδερμίδα σας, το διάφανο μαύρο τζελ μεταμορφώνεται σε πλούσιο αφρό που καθαρίζει το δέρμα σε βάθος, χωρίς να το ερεθίζει.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ

Το τζελ καθαρισμού ενάντια στα μαύρα στίγματα, που αποδείχτηκε αποτελεσματικό έπειτα από δερματολογικές έρευνες, προσφέρει πραγματικά αποτελέσματα για καθαρό δέρμα χωρίς ατέλειες. Τα μαύρα στίγματα μειώνονται ορατά και μόνιμα *

ΟΡΑΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΜΑΥΡΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 88%**

ΟΙ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ 98%**

*Αποτέλεσμα 2 εβδομάδων έπειτα από χρήση 4 εβδομάδων.
** Αυτοαξιολόγηση, 52 εθελοντές, καθημερινή χρήση 4 εβδομάδων.

GARNIER PURE ACTIVE INTENSIVE PURE ACTIVE INTENSIVE CHARCOAL

3-ΣΕ-1 ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ

ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΡΟΙΟΝ ΜΕ ΤΡΙΠΛΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ. 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ, ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣΚΑ. 
Αυτό το μοναδικό 3-σε-1 προϊόν νέας γενιάς, με την αναπάντεχη υφή μαύρου πηλού, συνδυάζει όλη την ισχύ τριών διαφορετικών προϊόντων ενάντια στα μαύρα στίγματα σε μόλις ένα προϊόν για να προσφέρει σε κάθε νεαρό άνδρα ή γυναίκα την όμορφη επιδερμίδα που τους αξίζει: φρέσκια, απαλή, όμορφη, με λιγότερες ατέλειες και χωρίς γυαλάδα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά ως καθαριστικό και ήπιο τζελ απολέπισης, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και έως τρεις φορές την εβδομάδα ως μάσκα, σε συνδυασμό με τη θεραπεία ενάντια στις ατέλειες.

ΑΝΤΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ!

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΣΑΛΙΚΥΛΙΚΟ ΟΞΥ, ένα ενεργό αντιβακτηριδιακό συστατικό, καθαρίζει την επιδερμίδα αφαιρώντας βρωμιά και υπολείμματα.

Όλα τα υπολείμματα εξαφανίστηκαν για το 96%*.

ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ

ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ, ανοίγει τους πόρους και μειώνει ορατά τα επίμονα μαύρα στίγματα.

Τα μαύρα στίγματα μειώθηκαν ορατά για το 87%*.

ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟ ΑΝΘΡΑΚΑ και υπεραπορροφητικά μεταλλικά στοιχεία, απορροφά το σμήγμα, εξουδετερώνει τη γυαλάδα 

Το περιττό σμήγμα απομακρύνθηκε από την πρώτη χρήση για το 96%*.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ: ΕΞΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΑΔΙΟ

ΜΑΣΚΑ, και απαλύνει την επιδερμίδα.

Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα μύρτιλου, η 3-σε-1 μάσκα διατηρεί την επιδερμίδα καθαρή και ισορροπημένη.

*Αυτοαξιολόγηση, 51 εθελοντές, Χρήση 4 εβδομάδων.