Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

CASTALIA - SENSIAL CREME YEUX HYDRATANTE

Sensial Creme Yeux Hdydratante 

Σήμερα, δοκίμασα ένα νέο προϊόν, ειδικά σχεδιασμένο για την περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής γύρω από τα μάτια. 
Πρόκειται για τη Sensial Creme Yeux Hdydratante της Castalia, μια απαλή κρέμα υγρών κρυστάλλων, ειδικά σχεδιασμένη, όπως ανέφερα ήδη, για την ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια. 

Προσωπικά όσον αφορά παρόμοια προϊόντα, προσέχω πάρα πολύ τι χρησιμοποιώ, επειδή δεν είναι λίγες οι φορές που περισσότερο με ενοχλούν, παρά με ωφελούν, λόγω κάποιας πολύ-πολύ ιδιαίτερης ευαισθησίας της επιδερμίδας μου.Όμως, η Sensial Creme Yeux Hydratante, με εξέπληξε ευχάριστα.
Άπλωσα την κρέμα γύρω από τα μάτια μου ύστερα από το πρωϊνό μου demaquillage και να τι πρόσεξα:
1. Είχε πολύ εύκολη εφαρμογή, λόγω της ισορροπημένης υφής της. Ούτε λιπαρή, ούτε υδαρής, απλωνόταν εύκολα, σε όποιο σημείο ήθελα, χωρίς περιττές επιπλέον κινήσεις.
2. Έχει άμεση και απόλυτη απορροφητικότητα. Δηλαδή, με το που την άπλωσα γύρω από τα μάτια, αισθάνθηκα να απορροφάται, χωρίς να "στέκει" σε κάποιο σημείο εξατομικευμένο. 
3. Δεν περιέχει ίχνος ενοχλητικού αρώματος, οπότε δεν με ενόχλησε καθόλου με τη χρήση της.
4. Ενώ άλλες κρέμες, μου φέρνουν κάποιο ελαφρύ έστω τσούξιμο ή απλή ενόχληση στα μάτια, η SENSIAL CREME YEUX HYDRATANTE ήταν αποτελεσματική, αλλά ταυτόχρονα "αόρατη".
5. Διατηρεί την αίσθηση απαλότητας που ένοιωσα στην περιοχή, από την πρώτη στιγμή (γύρω στις 9.00 το πρωί), μέχρι τώρα (5.00', περίπου), ακόμη και αφού έβαψα ελαφρά τα μάτια μου. 
Συμπέρασμα: Η SENSIAL CREME YEUX HYDRARANTE είναι μια πολύ καλή κρέμα για την περιοχή γύρω από τα μάτια, οπότε, από σήμερα, θα με συντροφεύει σε κάθε μου μετακίνηση, σε κάθε μου εμφάνιση.
Μάλιστα, επειδή είμαι σίγουρη για το θετικό αποτέλεσμα από τώρα, θα σας πω τη γνώμη μου και πάλι, ύστερα από κάποιες ημέρες χρήσης της.

Περισσότερα στοιχεία:
Η SENSIAL CREME YEUX HYDRATANTE, περιέχει παράγοντες που προσφέρουν ενυδάτωση και περιποίηση για τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους. 
Ο αποτελεσματικός συνδυασμός των συστατικών HyActive και Moist 24, εξασφαλίζει 24ωρη ενυδάτωση στην περιοχή γύρω από τα μάτια, ενώ τα συστατικά Eyeliss και Haloxyl, μειώνουν τις λεπτές γραμμές και τους μαύρους κύκλους, προσφέροντας σύσφιγξη και τόνωση. 
Οδηγίες χρήσης: Με απαλά χτυπήματα των δαχτύλων, εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα της SENSIAL CREME YEUX HYDRATANTE, στην περιοχή γύρω από τα μάτια πρωί και βράδυ. Φυλάσσεται σε μέρος δροσερό και ξηρό που δεν θα πρέπει να προσεγγίζουν τα παιδιά.

Μόλις τη δοκιμάσετε, θα χαρώ να μάθω τη γνώμη σας στο cosmeticsdeluxblogspot@gmail.com