Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

CASTALIA. Sensial Crème Yeux Hydratante


Sensial Crème Yeux Hydratante

ΝΕΟ προϊόν για την περιοχή των ματιών από την CΑSTALIA

Η CΑSTALIA LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES κυκλοφορεί στη σειρά Sensial ένα ακόμα νέο προϊόν, έρευνας και ανάπτυξης των ερευνητικών εργαστηρίων της. 
Πρόκειται για τη Sensial Crème Yeux Hydratante, μία ενυδατική καταπραϋντική κρέμα υγρών κρυστάλλων, ειδικά σχεδιασμένη για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Η Sensial Crème Yeux Hydratante είναι μια ενυδατική κρέμα ματιών, η οποία συνδυάζει ενεργά συστατικά υψηλής αποτελεσματικότητας που προσφέρουν ενυδάτωση ενώ ταυτόχρονα καταπολεμούν τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια. 
Ο αποτελεσματικός συνδυασμός δύο συστατικών ενυδάτωσης, υψηλής αποτελεσματικότητας, του HyActive και του Moist 24 TM , παρέχει εντατική και 24ωρης διάρκειας ενυδάτωση, βελτιώνοντας την υφή της επιδερμίδας κι απαλύνοντας τις ρυτίδες

Το συστατικό Eyeliss προλαμβάνει και καταπολεμά τις σακούλες κάτω από τα μάτια, ενώ συσφίγγει και τονώνει την επιδερμίδα. Παράλληλα, το συστατικό Haloxyl καταπολεμά τους μαύρους κύκλους.

Η Sensial Crème Yeux Hydratante είναι ένα προϊόν ολοκληρωμένης φροντίδας για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, με σύνθεση ιδιαίτερα αποτελεσματική και στις 3 ανάγκες της περιφέρειας των ματιών για τις οποίες έχει σχεδιαστεί (σακούλες, μαύροι κύκλοι, ενυδάτωση).

Έρχεται να συμπληρώσει τη σειρά περιποίησης Sensial της CASTALIA, η οποία παρέχει δραστική ενυδάτωση κι ανακούφιση της ευαίσθητης επιδερμίδας.

Τα ερευνητικά εργαστήρια της CΑSTALIA, με «πάνω από 20 χρόνια τεχνογνωσίας στη βιολογία της επιδερμίδας», παρέχουν αξιόπιστες λύσεις με δερματολογικά και κλινικά ελεγμένα προϊόντα για όλες τις ηλικίες και κάθε τύπο επιδερμίδας.

Επισκεφθείτε τη σελίδα www.castalia-derm.com και μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε υγιή και όμορφη επιδερμίδα με τα δερμοκαλλυντικά προϊόντα της CASTALIA ή ακολουθήστε την σελίδα της Castalia στο facebook, για να μαθαίνετε τα νέα και τις προσφορές.

Η CASTALIA επικεντρώνεται στην Υγεία, αφιερώνεται στην Ομορφιά και βασίζεται στην Επιστήμη.

Ρωτήστε τον δερματολόγο ή τον φαρμακοποιό σας