Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

"B.U.", Το Χρυσό Φιλί...!


LOGO BU-01Το B.U. & η Panik Records παρουσιάζουν το απόλυτο smash hit του φετινού καλοκαιριού!
 Βαγγέλης Κακουριώτης
"ΧΡΥΣΟ ΦΙΛΙ"
Μουσική/Παραγωγή: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
Στίχοι: ΒΙΚΥ ΓΕΡΟΘΟΔΩΡΟΥ
2016 Panik Records

Το B.U., το νεανικό άρωμα που εκφράζει την πολλαπλή προσωπικότητα της κάθε κοπέλας, παρουσιάζει για 1η φορά το απόλυτο smash panik hit του φετινού καλοκαιριού, καλωσορίζοντας τη νέα πρόταση του νεανικού αρώματοςB.U. Golden Kiss, καθώς και το ανατρεπτικό microsite www.bunofilter.com
Με βασικό όχημα το νέο άρωμα B.U. Golden Kiss, το #BUNoFilter ανατρέπει τα δεδομένα! Η κάθε κοπέλα μπορεί να είναι μοναδική και αυθεντική, χωρίς να χρησιμοποιεί φίλτρα στις φωτογραφίες, γιατί η ζωή δεν θέλει φίλτρα αλλά τη λάμψη από ένα Χρυσό Φιλί στο ξεκίνημα της κάθε μέρας.

Το B.U. για πρώτη φορά εμπιστεύεται την Panik Records, συνεχίζοντας την παράδοση των προϊόντων της εταιρείας ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε., να δημιουργεί κάθε χρόνο την μουσική επιτυχία του καλοκαιριού σε συνεργασία με την δισκογραφική και τον Βαγγέλη Κακουριώτη, το νεό pop icon, με τις χιλιάδες Vikators (όπως αποκαλούνται οι φαν του Βαγγέλη), ως το πρόσωπο που ερμηνεύει το πρώτο B.U. Single «Χρυσό Φιλί»!
Την μουσική και την παραγωγή του B.U. Single 2016 υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος και στίχους η Βίκυ Γεροθόδωρου. Η συνύπαρξη 2 τόσο σημαντικών δημιουργών σε ένα τραγούδι δεν μπορεί παρά να έχει ως αποτέλεσμα το απόλυτο smash panik hit του φετινού καλοκαιριού, το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Recordsκαι παρουσιάζει το πιο ανατρεπτικό microsite to www.bunofilter.com αλλά και τη νέα πρόταση του νεανικού αρώματος B.U., B.U. Golden Kiss

Για όλους αυτούς τους λόγους και η επιλογή των συντελεστών του single του μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι!!
Η Panik Records δημιουργήθηκε το 2011 και από τότε κυκλοφορεί τραγούδια, τα οποία, το ένα μετά το άλλο φτάνουν στις κορυφαίες θέσεις των charts και μονοπωλoύν τα ραδιοφωνικά airplays.
Ο Δημήτρης Κοντόπουλος δίκαια θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους συνθέτες και παραγωγούς της γενιάς του. Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας pop σκηνής από τα πρώτα τους κι όλας βήματα, έχει υπογράψει μουσικά πολλές επιτυχημένες ελληνικές κινηματογραφικές ταινίες ενώ παράλληλα η φήμη του έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας λόγω των συνεργασιών του με σημαντικούς καλλιτέχνες της Ρώσικης κυριώς μουσικής σκηνής , αλλά και τις διασκευές τραγουδιών του στην Σερβία, Βουλγαρία, Τουρκία, Ισραήλ και πολλές άλλες χώρες.

Η Βίκυ Γεροθόδωρου σττα πρώτα της βήματα συνεργάστηκε με τον καταξιωμένο συνθέτη Αντώνη Βαρδή κι ο δρόμος ανοίγει… . Έχει υπογράψει στιχουργικά 300 και πλέον τραγούδια με 25 χρυσούς και πλατινένιους δίσκους, 20 τραγούδια της έγιναν τίτλοι δίσκων. Ακόμα 3 της τραγούδια έπαιξαν σε διαφημιστικά spots, έγραψε τραγούδια για τηλεοπτικές σειρές και κατέχει και ένα βραβείο ΑΡΙΩΝ. Η συνεργασία της με τον Δημήτρη Κοντόπουλο δεν είναι τυχαία, καθώς μαζί έχουν γράψει πολλές επιτυχίες για καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Τα γυρίσματα του video clip του single υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου πραγματοποιήθηκαν στη Βάρκιζα και στο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall. Η κεντρική ιδέα είναι γύρω από το πολύτιμο περιεχόμενο που έχει το μαύρο βαλιτσάκι, την αναζήτησή μια κοπέλας μέσα από το microsite www.bunofilter.com και ο εντοπισμός της, καθώς και η φαντασιώση που δημιουργείται γύρω από το νέο άρωμα B.U. Golden Kiss. Όλα αυτά πάντα μέσα στο πλαίσιο της συντροφικότητας, της πολύτιμης αξίας του περιεχομένου, συνδεδεμένο με το B.U. Golden Kiss και #BUnofilter, γιατί η ζωή δεν θέλει φίλτρα αλλά τη λάμψη από ένα Χρυσό Φιλί στο ξεκίνημα της κάθε μέρας.
Το τραγούδι «Χρυσό φιλί», το οποίο δίνει φωνή σε μιά ζωή χωρίς φίλτρα μέσα από το νέο ανατρεπτικό micrositewww.bunofliter.com και το νέο άρωμα B.U. Golden Kiss, θα κυκλοφορήσει από την Panik Records σε όλα τα ψηφιακά μέσα.
  
To B.U. γιορτάζει αυτό που είνα η κάθε κοπέλα, το πώς αισθάνεται κάθε στιγμή, 
χωρίς φίλτρα με ένα χρυσό φιλί.