Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΠΑΝΑΣ...έπιπλα με ταυτότητα ποιοτική!


Τα έπιπλα, εξασκούσαν πάντα μια ξεχωριστή γοητεία επάνω μου...
Βλέπετε, θεωρώ ότι, το κάθε ένα από αυτά, έχει τη δική του προσωπικότητα, το δικό του ύφος, το δικό του στυλ.
Αντανακλούν το γούστο των κατόχων τους, τη ψυχοσύνθεσή τους, τις αισθητικές επιλογές τους και, προσωπικά, τα προτιμώ λιτά, κομψά, απέριττα.
Αυτός, είναι και ο λόγος που το "καλό έπιπλο", το ξύλινο ιδίως, με ελκύει πάντα, σε όποιο σημείο και αν βρίσκεται, σε όποιο τμήμα ενός κτηρίου εντοπίζεται, σαν μια οικεία φωνή που έχει πολλά και ποιοτικά να μου πει.
Και πάλι, αυτός είναι και ο λόγος που τράβηξε αμέριστα την προσοχή μου η επιχείρηση "ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΠΑΝΑΣ". 

Η "ταυτότητα" της εταιρείας


  "Η επιχείρηση δραστηριοποιείται 30 χρόνια στον τομέα του επίπλου με δημιουργίες που αποπνέουν αγάπη και σεβασμό στην ποιότητα.
Το χειροποίητο έπιπλο είναι διαχρονική αξία και η επιλογή του μια εμπειρία μοναδική αφού μετουσιώνει την πείρα σε αξιοζήλευτο αποτέλεσμα, ενώνει το κλασσικό με το μοντέρνο και δημιουργεί χώρους μοναδικούς, ιδανικούς για τους ενοίκους τους.
 Έπιπλα, ειδικές κατασκευές, έργα τέχνης, αντικείμενα, υφάσματα, ταπισερί, είναι κάποιες από τις επιλογές που είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε για να αξιοποιήσετε το περιβάλλον σας, με ξεχωριστή, exquisite αισθητική.
         Oι πελάτες μας, που  αποτελούν πάντα την πηγή της έμπνευσής μας και ταυτόχρονα μια δημιουργική, sur mesure, πρόκληση για εμάς γίνονται η καλύτερη διαφήμιση για την επιχείρησή μας. 
 Μοναδικός γνώμονάς μας, η  δημιουργία ατμοσφαιρικών χώρων,  για ποιοτική, αρμονική διαβίωση.
        Ακόμη και η επί μέρους απόκτηση ενός έργου τέχνης ή μιας ταπισερί, με την καθοδήγησή μας, μπορεί να ανανεώσει ένα χώρο, να μεταμορφώσει την καθημερινοτητά του και να ομορφύνει τη ζωή σας. 
      Χαρίστε λοιπόν στους εαυτούς σας την χαρά της προσιτής πολυτέλειας και της υψηλής αισθητικής, επειδή εσείς και οι οικογένειες σας το αξίζουν. Πρόκειται για ένα δώρο που θα απολαμβάνετε καθημερινά, για πάντα.
Σας περιμένουμε στο κατάστημά μας, για να το επιλέξουμε ή να το δημιουργήσουμε, μαζί".
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΠΑΝΑΣ

ΕΠΙΠΛΟ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗνρο που θα το απολαμβάνετε κάθε μέρα,για πάντα.
         Επισκεφτείτε το κατάστημα μας.