Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Arcaya: The Ampoules Company


Arcaya: The Ampoules Company

Η τελευταία λέξη της Κοσμετολογίας. Επαγγελματική περιποίηση προσώπου στο σπίτι σας!

Η ARCAYA, κορυφαίο brand στην παγκόσμια αγορά επαγγελματικών καλλυντικών, ξεχωρίζει για τις Αμπούλες Ομορφιάς της, απόλυτα εξειδικευμένες για κάθε ανάγκη, κάθε επιδερμίδα, κάθε ηλικία!

Το brand της ARCAYA χρησιμοποιείται παγκοσμίως αποκλειστικά σε κλινικές και ιατρεία και χαρίζει θεαματικά αποτελέσματα και ισχυρή δράση. Γυάλινα φιαλίδια που περιέχουν υψηλή συγκέντρωση δραστικών συστατικών απαραίτητων για την επιδερμίδα, με χαμηλό μοριακό βάρος και φυσική προέλευση.

Για πρώτη φορά η ARCAYA έρχεται στην Ελλάδα, σε επιλεγμένα φαρμακεία, με σκοπό να δώσει τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να απολαμβάνει καθημερινά περιποίηση επαγγελματικού τύπου, στο σπίτι!

Η γκάμα επαγγελματικών καλλυντικών της ARCAYA ήρθε για να δώσει λύση στις ανάγκες της επιδερμίδας για ενυδάτωση, λάμψη, έλεγχο της ομοιομορφίας του χρωματικού τόνου, λείανση ρυτίδων έκφρασης, αποκατάσταση της ελαστικότητας, εντατική θρέψη, τόνωση, αναγέννηση, επαναφορά του οβάλ.


Η υπόσχεση μας: Εξειδικευμένες λύσεις για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας, ενίσχυση του αποτελέσματος σε κάθε θεραπεία, αισθητή αύξηση της ταχύτητας απόκτησης του επιθυμητού αποτελέσματος, φυσική και ισχυρή δράση!

Απολαύστε ορατή αναζωογόνηση, αναγέννηση και αντιγήρανση με τις αμπούλες ομορφιάς, τα serum Ιατρικής Αισθητικής και τις επαγγελματικές κρέμες περιποίησης από την επιστήμη της ARCAYA.

Οι Αμπούλες Ομορφιάς της ARCAYA κυκλοφορούν σε ευρεία γκάμα 22 διαφορετικών εκδοχών για την κάλυψη των πολλαπλών αναγκών του δέρματος.

Γνωρίστε τα επαγγελματικά προϊόντα της ARCAYA και παρατηρήστε άμεσα τη διαφορά!

Beauty, Arcaya, Face product, Cosmeticsdelux