Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Wishlist....a ring!


Έχω ένα περίεργο δέσιμο με τα δαχτυλίδια και όσο και αν το έχω ψάξει (επιφανειακά ίσως...δεν αντιλέγω), δεν μπορώ να το εξηγήσω. Τα θεωρώ πολύ αντιπροσωπευτικό δείγμα της προσωπικότητας και της καλαισθησίας κάθε γυναίκας. Θεωρώ επίσης ότι μπορούμε να φοράμε (αν μπορούμε, φυσικά) ένα δαχτυλίδι ανάλογα με την ώρα της ημέρας, τα ρούχα που επιλέγουμε, τον χώρο που βρισκόμαστε αλλά ακόμη και εκείνους με τους οποίους είμαστε μαζί. Να είναι, με άλλα λόγια, το δαχτυλίδι σε αρμονία με το περιβάλλον. 
Και να σας πω ένα παράδειγμα...
Φανταστείτε να έχουμε πάει για μπάνιο στη θάλασσα και να δούμε κάποια να φοράει ένα πολύ μεγάλο δαχτυλίδι φορτωμένο με (αληθινά ή απομιμήσεις) διαμάντια. Είναι τελείως αταίριαστο με την ώρα, τον χώρο, το περιβάλλον, ενώ το ίδιο δαχτυλίδι μπορεί να φορεθεί σε μια βραδυνή μας έξοδο, με ανάλογο ντύσιμο, διακριτικό και ποιοτικό, όπου θα "βρίσκεται στον χώρο του".
Αυτά, σαν εισαγωγή, λίγα λόγια που ήθελα από καιρό να σας πω και βρήκα τώρα την ευκαιρία με το δαχτυλίδι της φωτογραφίας, από χρυσό, φυσικά μαργαριτάρια και διαμάντια, που υπογράφει η Grimajewellery.
Ένας Οίκος κοσμηματοπωλών, που ιδρύθηκε από τον Andrew Grima, ο οποίος σχεδίασε κοσμήματα για stars, celebrities και γαλαζοαίματους, στη δεκαετία του '60, και την ιστορία του οποίου συνεχίζει σήμερα η σύζυγός του Jojo και η κόρη του Francesca.
Η Francesca ιδίως, έχει ένα μοναδικό ταλέντο στον σχεδιασμό και τη δημιουργία κοσμημάτων, κάτι που οφείλεται στις δημιουργικές εμπνεύσεις της και στην "κληρονομιά" των γονέων της. 
Σύμφωνα με την ίδια, "Ο πατέρας μου Andrew Grima επαναπροσδιόρισε την ιδέα του μοντέρνου κοσμήματος στις δεκαετίες του 1960 και 1970, με τη χρήση ημιπολύτιμων και πολύτιμων λίθων σε απρόσμενους σχεδιασμούς. Η μητέρα μου, Jojo, συνεργαζόταν στενά με τον πατέρα μου και με τους έμπειρους χρυσοχόους τεχνίτες που εργάζονται μαζί μας μέχρι σήμερα. Όλοι μαζί, τελειοποίησαν την τέχνη του χειροποίητου κοσμήματος κάτι που εξακολουθούμε να κάνουμε διατηρώντας πάντα πολύ υψηλά τα στάνταρντς μας".
Η Francesca και η Jojo, έφυγαν από την Ελβετία, εκεί όπου ζούσαν πριν, και εγκαταστάθηκαν στο Λονδίνο, όπου δέχονται  τους πελάτες τους μόνο βάσει ραντεβού.