Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

W DAY CREAM...pure beauty!

W COSMETICS, ANTI-AGING INTENSIVE MOISTURE CREAM

ANTI-AGING INTENSIVE MOISTURE CREAM με Υαλουρονικό Οξύ & Βιταμίνη Ε


Γειά σας!
Σήμερα, να σας μιλήσω για ένα συγκεκριμένο προϊόν (σαν αρχή, και μόνο...) των W COSMETICS, που θα αγαπήσετε από την πρώτη στιγμή που θα τη δοκιμάσετε, ιδίως αν η επιδερμίδα σας χαρακτηρίζεται σαν ώριμη.
Θα γίνει η καθημερινή σας άμυνα κατά της γήρανσης. 
Η Anti-aging intensive moisture day cream with Hyalouronic Acid, Vitamin E &  SPF 15  καταπολεμά τις βλάβες που προκαλούνται από περιβαλλοντικούς παράγοντες, αποτρέποντας τον σχηματισμό λεπτών γραμμών και ρυτίδων και αυξάνοντας την ενυδάτωση. Χαρίζει προστασία και θρέψη στην επιδερμίδα σας. Είναι ο πολυτελής, καθημερινός σας σύμμαχος κατά της γήρανσης.

Με βάση τo υψηλού μοριακού βάρους βιοσυνθετικό υαλουρονικό οξύ, τα λιποσώματα, τις φυτικές στερόλες και τη Βιταμίνη Ε έντονη ενυδάτωση , αντιγήρανση & αντιοξειδωτική δράση.

Χαρίζει ελαστικότητα ενώ παράλληλα αποκαθιστά τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας

Αντιγηραντική εντατική ενυδατική κρέαμ που συνδυάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προστασία με την πολυτέλεια χάρη στα φίλτρα UVA SPF15.

Εφαρμογή

Χρησιμοποιήστε την κρέμα ημέρας καθημερινά μετά από το Cleansing Milk & Clarifying Lotion.

Απλώστε σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.

Εφαρμόστε πάνω από τον ορό Wrinkle Lifting Firming Serum.

Kατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Συσκευασία : 50ml

Τι μου άρεσε ιδιαίτερα: Από την πρώτη στιγμή που τη δοκίμασα, ένοιωσα την επιδερμίδα μου να γίνεται περισσότερο δροσερή, απαλή, χωρίς ίχνος τραβήγματος αλλά και χωρίς την αίσθηση περιττής λιπαρότητας. Η εντύπωση αυτή, κράτησε από το πρωί μέχρι το απόγευμα, οπότε και την αφαίρεσα με το προϊόν demaquillage της ίδιας σειράς. (Θα μιλήσουμε και γι΄αυτό πολύ σύντομα).
Παράλληλα με την πολύ καλή αίσθηση που ένοιωσα, η κρέμα αυτή έχει και ένα υπέροχο άρωμα, απόλυτα διακριτικό και μοναδικά ευχάριστο.
Τέλος, θα σας αρέσει η πολυτελής, πολύ ωραία συσκευασία, χωρίς όμως η πολυτέλεια αυτή να έχει αντίκτυπο στην προσιτή τιμή της.
Δοκιμάστε την με την πρώτη ευκαιρία και πείτε μου, αν θέλετε, τη γνώμη σας στο cosmeticsdeluxblogspot@gmail.com (στο ίδιο  email που στέλνετε και τη συμμετοχή σας για το διαγωνισμό του CosmeticsDelux).
Θα χαρώ να τη μάθω...