Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

SKINEXPERT.GR, είναι γεγονός...!

skinexpert.gr

H L’Oréal Paris είναι η No1 μάρκα περιποίησης προσώπου στην Ελληνική Αγορά, στα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης. Στο ράφι της L’Oréal Paris κάθε γυναίκα μπορεί να βρει το κατάλληλο προϊόν για την δική της επιδερμίδα. Για  να μπορεί όμως να το επιλέξει με σιγουριά και να μείνει ικανοποιημένη από το τελικό αποτέλεσμα, χρειάζεται εκπαίδευση και την συμβουλή του ειδικού. 

Με σεβασμό στην εξατομικευμένη ανάγκη που μπορεί να έχει κάθε Eλληνίδα καταναλώτρια, η L’Oréal Paris δημιούργησε μία νέα υπηρεσία διαθέσιμη για όλες τις γυναίκες: http://skinexpert.gr/

Τον προσωπικό σύμβουλο για την περιποίηση της δική τους επιδερμίδας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.
Ένα εργαλείο που βοηθά κάθε γυναίκα να καταλάβει την ανάγκη της επιδερμίδας της και βασισμένο στη τεχνογνωσία και εξειδίκευση της L’Oréal Paris, μπορεί να προσφέρει μία εξατομικευμένη πρόταση για κάθε γυναίκα. Για κάθε προσωπικό σύστημα περιποίησης υπάρχουν συμβουλές και tips από ομάδα ειδικών που βοηθούν κάθε γυναίκα να μάθει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα προϊόντα που της προτείνονται και γιατί είναι ιδανικά για εκείνη, αλλά και μικρά μυστικά για την σωστή εφαρμογή τους.

Κάθε επιδερμίδα είναι ξεχωριστή, το ίδιο πρέπει να είναι και η φροντίδα της!

#skinexpert
#lorealparis
#cosmeticsdelux