Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

NIVEA, NEA ΣΕΙΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ....

NIVEA Creme Care: Η νέα σειρά καθαρισμού της NIVEA «κλείνει» μέσα της μια ιστορία αγάπης… από τα παλιά!

Η κλασική NIVEA Creme αποτελεί μοναδική πηγή έμπνευσης για τον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου μας.

Προσέξτε κάτι...
Αν δε βάφεστε, δεν χρειάζεται να πλένετε το πρόσωπό σας καθημερινά: ΜΥΘΟΣ
Με τον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου μας απομακρύνουμε, πέρα από το μακιγιάζ και άλλους ενοχλητικούς «επισκέπτες» όπως η σκόνη, ο ιδρώτας, τα μικρόβια, τα νεκρά κύτταρα. 
Τι καλύτερο από το να καθαρίζω το πρόσωπό μου με σαπούνι: ΜΥΘΟΣ! 
Το σαπούνι διαταράσσει τα φυσικά επίπεδα υγρασίας και με συστηματική χρήση μειώνει τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας. Ο καθαρισμός προσώπου πρέπει να είναι αποτελεσματικός αλλά ταυτόχρονα να μην αφυδατώνει την επιδερμίδα μας!

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλοί μύθοι σχετικά με τις πρακτικές προσώπου
Ωστόσο για ένα υγιές και λαμπερό πρόσωπο, όποια προτίμηση κι αν έχετε, το πιο βασικό βήμα είναι να επιλέξετε την ιδανική σειρά καθαρισμού που θα σας χαρίσει καθαριότητα, ενώ παράλληλα θα φροντίσει την επιδερμίδα σας


Η NIVEA, βρήκε για εσάς, τον μαγικό τρόπο να συνδυάσει όλα εκείνα τα στοιχεία της αγαπημένης NIVEA Creme, που μας συντροφεύουν για περισσότερο από 100 χρόνια, με τη μοναδική καινοτομία των προϊόντων της.
Η νέα σειρά καθαρισμού προσώπου NIVEA Creme Care, χάρη στο μοναδικό συνδυασμό συστατικών που περιέχει, καθαρίζει αποτελεσματικά ενώ παράλληλα σέβεται τη φυσική ισορροπία της επιδερμίδας μας. 

Η ενυδατική Πανθενόλη, το περιποιητικό Eucerit®, το πατενταρισμένο συστατικό της NIVEA Creme σε συνδυασμό με το διαχρονικό άρωμα της κλασικής κρέμας NIVEA, έρχονται να μας «ξυπνήσουν» όλες εκείνες τις αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων, υπενθυμίζοντας μας πως η καθαριότητα του προσώπου μας μπορεί να γίνει με το πιο τρυφερό» και περιποιητικό τρόπο. Τον τρόπο της NIVEA!

Η περιποιητική «κληρονομιά» και η ιστορία της NIVEA, κρύβεται νοσταλγικά μέσα στις μπλε συσκευασίες της νέας σειράς NIVEA Creme Care, θυμίζοντας πως οι σχέσεις ζωής μένουν αναλλοίωτες μέσα στο χρόνο και αποτελούν πάντα πηγή έμπνευσης!

Τα τρία νέα προϊόντα της νέας σειράς NIVEA Creme Care έρχονται να ικανοποιήσουν τις διαφορετικές συνήθειες των γυναικών και μέσα από μια μοναδική εμπειρία, αναβιώνουμε όλα εκείνα τα συναισθήματα που μας θυμίζουν κάτι από τα παλιά. 

Εσύ δεν έχεις παρά να επιλέξεις τον ιδανικό «σύμμαχο» για το καθαρισμό του προσώπου σας και να αφεθείς στο περιποιητικό «άγγιγμα» της NIVEA:  
Για εσάς που το νερό αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη καθημερινή σας ρουτίνα καθαρισμού, η NIVEA Creme Care Κρέμα Καθαρισμού Προσώπου είναι το ιδανικό προϊόν. Καθαρίζει σε βάθος, απομακρύνοντας ρύπους, σκόνη, νεκρά κύτταρα και περιττό σμήγμα ενώ αφήνει το πρόσωπό σας μοναδικά απαλό, αφαιρώντας γρήγορα και εύκολα όλη την κούραση της ημέρας!
Με τα Creme Care Μαντηλάκια Ντεμακιγιάζ, η NIVEA σας προσφέρει ένα πρακτικό και αποτελεσματικό προϊόν που θα λατρέψει η επιδερμίδα σου και… που χωράει παντού! Εμπλουτισμένα με περιποιητική λοσιόν NIVEA, έχουν δημιουργηθεί από extra απαλό, υψηλής ποιότητας υλικό και αποτελούν την ιδανική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας. Αφαιρούν αποτελεσματικά ακόμη και το επίμονο μακιγιάζ, αφήνοντας την επιδερμίδα μας καθαρή και ενυδατωμένη.

Το NIVEA Creme Care το Γαλάκτωμα Καθαρισμού Προσώπου, αποτελεί  το βασικό προϊόν για κάθε γυναίκα που κύριο μέλημά της δεν είναι ο χρόνος, αλλά το αποτέλεσμα. Με ιδιαίτερα πλούσια υφή, εφαρμόζεται εύκολα με τη χρήση βαμβακιού και αφαιρείται με τονωτική λοσιόν, καθαρίζοντας έτσι αποτελεσματικά από μακιγιάζ και ρύπους.



Τόσο απλά, τόσο αληθινά… με φροντίδα NIVEA!

Παρακάτω ακολουθούν οι προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης των προϊόντων:

NIVEA Creme Care Γαλάκτωμα Καθαρισμού Προσώπου 200ml: 4,99€

NIVEA Creme Care Κρέμα Καθαρισμού Προσώπου 150ml: 5,49€

NIVEA Creme Care Μαντηλάκια Καθαρισμού Προσώπου 20τμχ: 2,99€

**Οι τιμές ραφιού των προϊόντων της BDF έγκεινται αποκλειστικά και μόνο στη διακριτική 

ευχέρεια και στρατηγική των πελατών της, δηλαδή των καταστημάτων λιανικής.