Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Makeover Tips


Makeover Tips

Δεν είστε ευχαριστημένη με την εμφάνισή σας ή απλά θέλετε μια ριζική ανανέωση, αλλά δεν ξέρετε πώς να την πετύχετε; Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και... θα τα καταφέρετε!
Το όνειρο του "Makeover" μπορεί να γίνει πραγματικότητα για κάθε γυναίκα, χωρίς να χρειαστεί να διαθέσει πολύ χρόνο και χρήμα σε ρούχα κι αξεσουάρ, κομμωτήρια, προϊόντα μακιγιάζ και styling... Να θυμάστε, εξάλλου, ότι ακόμα και το ομώνυμο reality κατηγορήθηκε πολλάκις γιατί, με μια σειρά extreme αλλαγών, μεταμόρφωνε τελικά μία συμμετέχουσα σε... κάποια άλλη! Κι εσείς δε θέλετε, προφανώς, να "χάσετε" τα θετικά στοιχεία σας, αλλά να τα αναδείξετε περισσότερο και, συγχρόνως, να "καμουφλάρετε" εύκολα και γρήγορα, χωρίς να καταφύγετε σε μόνιμες και πολλές φορές επικίνδυνες λύσεις, τις όποιες "αδυναμίες" σας •με λίγα λόγια, δε θέλετε να σταματήσετε να... αναγνωρίζετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη, αλλά να ανανεωθείτε και να αισθανθείτε λαμπερή και πάλι! Ας δούμε μαζί, λοιπόν, τι μπορείτε να κάνετε:
→ Κατ' αρχάς, αλλάξτε τον τρόπο που ντύνεστε. Τα ρούχα που ήδη διαθέτετε, αν συνδυαστούν διαφορετικά, μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε "άλλος άνθρωπος" ∙ακόμα κι αν είναι αρκετά παλιά! Ενημερωθείτε από το internet, ξεφυλλίστε περιοδικά μόδας και αντιγράψτε το στυλ των celebrities που νομίζετε ότι "ταιριάζουν" περισσότερο με εσάς. Τολμήστε, επίσης, να "ανακατέψετε" χρώματα και, με τη βοήθεια λίγων κουμπιών, μιας μεταξωτής κορδέλας, μιας δαντέλας, αλλά και των ειδικών, ανεξίτηλων χρωμάτων για υφάσματα κ.α., να μετατρέψετε τις τσάντες, τα φουλάρια, τα κολιέ και τα κλασικά παπούτσια σας σε trendy αξεσουάρ!
→ Αλλάξτε, στη συνέχεια, τον τρόπο που βάφεστε. Για μια βραδινή σας έξοδο, για παράδειγμα, δοκιμάστε τα νέα smokey eyes που ποτέ πριν δε θα επιλέγατε, αν και πάντα τα... ζηλεύατε. Τώρα, οι τάσεις τα θέλουν πιο ελεύθερα, οπότε κανείς δε θα σας... κατηγορήσει αν "τραβήξετε" και μια λάθος πινελιά! Δοκιμάστε, ακόμα, να ξεφύγετε από τις κλασικές αποχρώσεις που χρησιμοποιείτε εδώ και χρόνια και κυκλοφορήστε "φορώντας" κραγιόν σε κόκκινο της φωτιάς, μπορντό, σκούρο μοβ, φούξια, αλλά και πορτοκαλί χρώμα. Ποτέ, μα ποτέ, όμως, μη βάψετε έντονα τα χείλη και τα μάτια σας ταυτόχρονα.
→ Αλλάξτε, τέλος, το χρώμα των μαλλιών σας. Τολμήστε κάποιες πολύ έντονες ανταύγειες ή τούφες, αλλά και να τα βάψετε ολοκληρωτικά, ξεφεύγοντας από την επιλογή που έκανε η φύση για εσάς. Αυτό που θα πρέπει, βέβαια, να προσέξετε είναι να πετύχετε τέλεια κάλυψη, υγεία, ζωντάνια και λάμψη ∙όλα από την πρώτη φορά! Ακόμα δε κι αν θελήσετε να "γυρίσετε" ξανά στο παλιό σας χρώμα, θα έχετε μαλλιά που θα λάμπουν από υγεία και ομορφιά.
Κείμενο και φωτογραφίες: www,morethanawoman.gr, από τη Δώρα Ρουμελιώτη