Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

LOVE FOR PETS.


Καλή σας ημέρα!
Σήμερα, εκτός από τα πολύ ωραία καλλυντικά, για τα οποία θα μιλήσουμε στη συνέχεια, σκέφτηκα να ξεκινήσουμε με κάτι πολύ ωραίο, εξ ίσου. Κάτι που μας δίνει χαρά, μας κάνει να ξεχνάμε, προσωρινά έστω, τα προβλήματά μας, μας προσφέρει αδιάκοπα άπειρη αγάπη, μας ωφελεί σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Είναι τα πολύτιμα ζωάκια μας, γατάκια, σκυλάκια, χελώνες, προβατάκια, καρδερίνες, αηδόνια, άλογα...
Τα ζωάκια μας που, πρόσφατα, όλο και περισσότερες έρευνες αποδεικνύουν το όφελος που έχουν στην ψυχική και σωματική μας υγεία, στη συμπεριφορά μας, στο περιβάλλον μας, στη ζωή μας.
Σύμφωνα με τον Οργανισμό, The American Heart Association, η συναναστροφή μας με ένα ζωάκι βοηθάει πολύ την υγεία της καρδιάς μας καθώς μειώνει τα αυξημένα επίπεδα αρτηριακής πίεσης, τα αυξημένα επίπεδα χοληστερόλης, ακόμη και τη μείωση της επιθυμίας μας για άφθονο φαγητό, τη βουλιμία.
Σχετικά, ο επιστήμονας Dr. Becker, λέει: "Σκεφθείτε τη γάτα ή τον σκύλο σας σαν ένα μέσον ίασης που έχετε ήδη στο σπίτι σας και μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε σε άριστη κατάσταση την υγεία σας".
Ακόμη, ασκούμαστε καθώς περπατάμε, τρέχουμε, παίζουμε μαζί τους. Τα παιδιά γίνονται περισσότερο κοινωνικά και υπεύθυνα εφ΄όσον τους ανατεθεί η φροντίδα κάποιου ζώου, μας βοηθάνε να είμαστε περισσότερο εξωστρεφείς, καθώς μαθαίνουμε στα χάδια και τις εκδηλώσεις αγάπης τους, μας κάνουν να είμαστε καλύτεροι άνθρωποι λόγω της άδολης αγάπης τους, και άλλα πολλά και καλά, μόνο.
Από εκείνους που δέθηκαν με κάποιο τετράποδο και το απέδειξε έμπρακτα, είναι ο ηθοποιός Tom Sellec.

Εδώ, τον βλέπουμε με τον Spike, το άλογο που "γνώρισε" στην ταινία Down Under, το οποίο αγόρασε αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της.
#pets
#tomsellec
#loveforpets