Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

LONG LIVE THE CURLS...


Γειά σας!
Όποιο τύπο μαλλιών και αν έχετε, σίγουρο είναι ότι θα υπάρχουν φορές που θέλετε να κάνετε μπούκλες, που -άλλωστε- είναι και πολύ της μόδας. Περίπου, όπως αυτές της φωτογραφίας.
Για να διατηρηθούν όμως οι μπούκλες περισσότερο, από τη στιγμή που θα τις σχηματίσετε, υπάρχουν 1-2 συμβουλές που θα σας βοηθήσουν αντίστοιχα.
Η πρώτη και σημαντικότερη, είναι να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε τα πιο κατάλληλα προϊόντα από τα πολλά που κυκλοφορούν στην αγορά.
Προσωπικά, έχω δοκιμάσει αρκετά και κάποια από αυτά με θεαματικά, πράγματι, αποτελέσματα. 
Σήμερα, θα σας πω για ένα από τα αγαπημένα μου, το STUDIO PRO (CURVE IT 3 ΓΙΑ ΣΠΑΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ Ή ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΚΡΑΤΗΜΑ).


Ο απόλυτος αφρός για σπαστά μαλλιά ή μπούκλες: Curve It 3 με δυνατό κράτημα. Χάρη στην αποκλειστική σύνθεση Double Hold που διαθέτει σου προσφέρει ελαστικές μπούκλες και XL όγκο στη στιγμή που διαρκεί έως και 48Ω. Αμέτρητες δυνατότητες styling, για κάθε styling, για κάθε περίσταση. Curve It hairspray για σπαστά μαλλιά ή μπούκλες. WHO DO YOU WANT TO BE TODAY ? Δοκίμασε ένα νέο look κάθε μέρα, πειθαρχημένα κυματιστά τη Δευτέρα, σπαστά την Τετάρτη, 
τέλειες μπούκλες για βραδινή έξοδο την Παρασκευή. Με το Studio Pro και την αποκλειστική σύνθεση Double Hold άλλαξε το καθημερινό σου styling και διαμόρφωσέ το όπως θες! 

ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΟΓΚΟΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΥΦΗ Το μυστικό του Studio Pro βρίσκεται στην Double Hold σύνθεσή του που συνδυάζει 2 διαφορετικά μόρια [anionic + Amphotere], τα οποία προσφέρουν ανώτερα επίπεδα κρατήματος, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν την ελαστικότητα και την υφή των μαλλιών σου. Επίσης, χάρη στο σύστημα μικροδιάχυσης που διαθέτει, το Studio Pro μπορεί να εφαρμοσθεί ακόμη και σε νωπά μαλλιά, για να διαμορφώσεις το style σου ακόμη πιο εύκολα! 

Αυτή, είναι η περιγραφή του προϊόντος, σύμφωνα με τη L' Oreal Paris, την εταιρεία η οποία το παρασκευάζει. Η δική μου περιγραφή, ή μάλλον γνώμη, είναι ότι πρόκειται για ένα προϊόν ειλικρινά αποτελεσματικό.
Με μια μικρή ποσότητα που άπλωσα ομοιόμορφα στα μαλλιά μου και φυσικά, με την κατάλληλη "συνέχεια", δηλαδή με τη χρήση "πρέσας"  για τα μαλλιά, πέτυχα μπούκλες όπως τις ήθελα πραγματικά.
Παράλληλα, το προϊόν αυτό, έχει και άλλα οφέλη. Πρώτα απ΄όλα, ένα πάρα πολύ ωραίο άρωμα, τόσο ωραίο που χρειάστηκε να παλέψω αρκετά για να μην βάλω υπερβολική ποσότητα μόνο και μόνο για να απολαύσω το άρωμά του, ακόμη περισσότερο.
Επίσης, η υφή του, είναι ακριβώς στο μέτρο που χρειάζεται ώστε και να απλωθεί εύκολα, αλλά και να κρατηθεί όσο πρέπει στα μαλλιά.
Με άλλα λόγια, είναι ακριβώς το προϊόν που χρειάζεται για τις μπούκλες που επιθυμείτε...

Και μια άλλη συμβουλή για να διατηρήσετε τις μπούκλες σας, είναι η εξής. 
Την ώρα που σχηματίζετε τις μπούκλες σας, στερεώστε τις μία-μία με τσιμπιδάκι και αφήστε τις έτσι για μισή ώρα τουλάχιστον. Έτσι, θα "κρυώσουν" σε αυτή τη θέση -αφού έχουν προηγουμένως εκτεθεί στον ζεστό αέρα που τις σχημάτισε, και θα διατηρηθούν σε άριστη φόρμα πολύ περισσότερο.
Εσείς, έχετε κάποια άλλη συμβουλή υπ΄όψιν σας;
Θα χαρώ να τη μοιραστείτε μαζί μου, στο cosmeticsdeluxblogspot@gmail.com...



#lorealparis #studiopro #curveit3