Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

KERASTASE NUTRITIVE, κατά της ξηρότητας

Χαρίστε στα μαλλιά σας το πιο όμορφο άγγιγμα!  
Αφήστε τα μαλλιά σας να πουν μια ιστορία με 
τα νέα προϊόντα περιποίησης Nutritive

"Κάθε φορά που μια γυναίκα αγγίζει τα  μαλλιά της με το χέρι της, αμέσως τραβάει την προσοχή μας. Θέλουμε να δούμε τι μηνύματα θα μας δώσει."

—Joe Navarro,
∆ιεθνώς αναγνωρισμένος ειδικός στη γλώσσα του σώματος και συγγραφέας του Best Seller, What every body is saying.

είξτε τον πραγματικό σας εαυτό με την Kérastase Nutritive 
Το άγγιγμα είναι μια γλώσσα, ένα κρυφό παράθυρο της ψυχής, συναισθήματα που εξωτερικεύονται με μία κίνηση.

Παιχνιδιάρα, δυναμική, διακριτική ή χαρισματική κάθε γυναίκα αποκαλύπτει το μοναδικό της χάρισμα μέσα από τη σχέση της με τα μαλλιά της. 

Όταν παρεμβαίνει η ξηρότητα, αυτός ο αισθησιακός κώδικας επικοινωνίας χάνεται. Η επιθυμία για άγγιγμα εξανεμίζεται και τα αισθησιακά σήματα περιπλέκονται.Οι γραμμές επικοινωνίας κόβονται και πρέπει να αποκατασταθούν.

Γνωρίστε την Kérastase Nutritive, τον ειδικό στα ξηρά μαλλιά από το 1979. Από μητέρα σε κόρη, από κομμώτρια σε πελάτισσα, το θρυλικό Best-seller αψηφά το πέρασμα των γενιών και πρωτοπορεί στην υπεροχή, για να διατηρεί τα μαλλιά θρεμμένα, λαμπερά και εκφραστικά.

Το 2016, η Kérastase Nutritive αποκαλύπτει τις νεότερες καινοτομίες της για περιποίηση στο κομμωτήριο και στο σπίτι, προσφέροντας θρέψη που φτάνει πιο βαθιά και διαρκεί περισσότερο ακόμα και στα πιο ξηρά μαλλιά - το μοναδικό άγγιγμα της Nutritive γίνεται πιο αποτελεσματικό από ποτέ.

Η πρωτοποριακή επιστήμη, τα πολύτιμα συστατικά, οι αισθησιακές υφές και τα εθιστικά αρώματα της Kérastase δίνουν στις γυναίκες παγκοσμίως τα κλειδιά για να κρατούν ανοιχτούς τους διαύλους της επικοινωνίας. εξωτερικεύονται με μία κίνηση.

ΜΙΛΑΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ; 


"Τα μαλλιά μας δείχνουν πώς αισθανόμαστε."
Ως πρώην πράκτορας του FBI και συγγραφέας Best-seller που εξειδικεύεται στην εξωγλωσσική επικοινωνία, o Joe Navarro λέει σχετικά με τη γλώσσα των μαλλιών ότι "οι άνθρωποι που έχουν αυτοπεποίθηση επικοινωνούν αποτελεσματικά μέσω μιας άρρητης γλώσσας."

Όπως εξηγεί, "Η εξωγλωσσική επικοινωνία ή γλώσσα του σώματος χαρακτήριζε ανέκαθεν τον άνθρωπο και είναι η πρώτη γλώσσα που μαθαίνουμε. ∆είχνουμε την κατάσταση της υγείας μας, το ενδιαφέρον, την επιθυμία, τη χαρά, το πάθος και την αγάπη μας χωρίς να μιλάμε. Είναι βασική για τις σχέσεις."

Όπως το σώμα, τα μαλλιά λένε μια ιστορία που υπερβαίνει τις λέξεις. "Το θέμα δεν είναι μόνο να δείχνετε σέξι ή σαγηνευτική, αλλά και να μπορείτε να εκφράζεστε ελεύθερα".

Από τον πιο διακριτικό υπαινιγμό μέχρι τις τολμηρές δηλώσεις, η γλώσσα των μαλλιών έχει μια πλούσια και συναρπαστική φρασεολογία. Ένα βιαστικό άγγιγμα ή ένα απαλό χάδι, μπορεί να ενισχύσει, να συγκαλύψει ή να φανερώσει την αλήθεια"...

Εσείς μιλάτε τη γλώσσα των μαλλιών
Ο Joe Navarro εργαζόταν ως ειδικός πράκτορας του και ελεγκτής της Αμερικανικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ερευνών, του γνωστού σε όλους FBI, για 25  χρόνια. Έκτοτε, ο στόχος του είναι να μοιράζεται την εξειδίκευσή του στην εξωγλωσσική επικοινωνία και την ανθρώπινη συμπεριφορά μέσω της διδασκαλίας, της δημόσιας ομιλίας, της συμβουλευτικής και της συγγραφής. Έχει γράψει έξι βιβλία, μεταξύ των οποίων το διεθνές Best Seller, What Every BODY Is Saying.

ΤΟ ΟΔΥΝΗΡΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ΤΩΝ ΞΗΡΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

"Τα μαλλιά μου είναι σαν άχυρο. Έχω σταματήσει να τα αγγίζω."

"Τα μαλλιά μου είναι κουρασμένα και άτονα."

"Τα μαλλιά μου δεν είναι λαμπερά, ιδίως στις άκρες."

"∆εν μου αρέσει πια να αγγίζω τα μαλλιά μου. Είναι σαν γυαλόχαρτο."

Οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο μοιράζονται μια επιθυμία για όμορφα μαλλιά, αλλά πάνω από 50% λένε ότι έχουν προβλήματα ξηρότητας, ενώ πολλές παραπονιούνται ότι τα μαλλιά τους είναι τραχιά στο άγγιγμα. Η ξηρότητα είναι το τέταρτο μεγαλύτερο πρόβλημα των μαλλιών παγκοσμίως, ενώ αποτελεί το Νο 1 πρόβλημα στη Βραζιλία.

Οι αιτίες μπορεί να είναι ενδογενείς και να σχετίζονται με τη διατροφή, το στρες, τις ορμονικές διαταραχές και τη συνολική υγεία, ή εξωγενείς και να σχετίζονται με περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως ο ήλιος και η ρύπανση ή η έκθεση σε επαναλαμβανόμενες χημικές εργασίες και εργασίες με θερμότητα.

Τα ξηρά μαλλιά έχουν συναισθηματικές επιπτώσεις, προκαλώντας έντονο προβληματισμό όταν είναι σαν άχυρο, σαν ψάθα, σαν ξερό γρασίδι, είναι τραχιά ή τσιμπάνε.

Από επιστημονικής πλευράς, η ξηρότητα των μαλλιών είναι η αλλοίωση της επιφάνειας της τρίχας που οφείλεται σε φυσικά αίτια ή στην έκθεση σε εξωγενείς επιθετικούς παράγοντες. Ενώ τα λέπια του περιτριχίου είναι λεία στα κανονικά μαλλιά, στα ξηρά μαλλιά ανασηκώνονται, δημιουργώντας τη γνωστή τραχιά αίσθηση και κάνοντας τα μαλλιά να δείχνουν θαμπά.

Από το 1979, όταν λανσαρίστηκε, η Kérastase Nutritive αναπτύσσει συνεχώς καινούργια προϊόντα και τεχνικές εργασίες για να περιποιείται τα ξηρά μαλλιά, αξιοποιώντας την εξειδίκευση της Προηγμένης Έρευνας της Kérastase.

Από τα πρώτα χρόνια μέχρι σήμερα, η επιτυχία της Nutritive ως κορυφαίας μάρκας παγκοσμίως βασίζεται στην ικανότητά της να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των γυναικών, παραμένοντας ταυτόχρονα πιστή στην επιθυμία τους να συνδυάζουν την αποτελεσματική περιποίηση των μαλλιών με μια πιο φιλόδοξη ομορφιά.

Το σλόγκαν των '80s, "Comme votre peau, vos cheveux ont besoin d' etre nourris", (Όπως και η επιδερμίδα σας, τα μαλλιά σας έχουν ανάγκη από θρέψη), συνοψίζει την προσέγγιση των "καλλυντικών για τα μαλλιά" που χαρακτηρίζει σταθερά τη μάρκα Nutritive. Άλλο ένα σταθερό σημείο εστίασης είναι "το άγγιγμα της Nutritive" ή "η απαλότητα της κίνησης" που ενισχύεται από την εξειδικευμένη περιποίηση στο κομμωτήριο και την τακτική συντήρηση στο σπίτι.

Σήμερα, αυτό που κάνει τη Nutritive να ξεχωρίζει δεν είναι μόνο αυτή η ισχυρή κληρονομιά, αλλά η ικανότητά της να εξατομικεύει τη θρέψη των μαλλιών ανάλογα με τους διάφορους τύπους μαλλιών (λεπτά ή χονδρά) και τα επίπεδα ξηρότητας (ελαφρώς ξηρά ή ξηρά έως πολύ ξηρά μαλλιά) δεν έχει τόσο προηγμένη εξειδίκευση στα ξηρά μαλλιά, με μια απάντηση ειδικά προσαρμοσμένη σε αυτά τα τρία επίπεδα ξηρότητας.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Το 2016, η Kérastase Nutritive εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο την Best Seller προσφορά της, παρουσιάζοντας μια πραγματικά εξατομικευμένη προσέγγιση της περιποίησης των ξηρών μαλλιών.


Για τα ξηρά ή πολύ ξηρά μαλλιά, το θρυλικό πρόγραμμα NUTRITIVE IRISOME προσφέρει θρέψη με το σαμπουάν BAIN SATIN 1 ή BAIN SATIN 2, ενώ ακολουθεί η περιποίηση LAIT VITAL ή η βαθιά περιποίηση MASQUINTENSE. Για τα πιο ξηρά μαλλιά, η Kérastase αποκαλύπτει το NUTRITIVE MAGISTRAL, το νέο όνομα της σειράς NUTRI -THERMIQUE.