Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

in the mood for pink...kate spade pumps

Kate Spade pink pumps

Pink is chic
Γι΄αυτό και εγώ, εκτός των άλλων που σας ανέφερα ήδη, σήμερα επιμένω στο ροζ χρώμα! 
Σε αυτήν την ανάρτηση, pumps με την υπογραφή της αγαπημένης μου fashion designer KATE SPADE, που βρήκα εδώ. Με ασημί -στρας λεπτομέρειες για να δείχνουν ακόμη πιο κομψά, ενώ σας δίνουν λάμψη όποτε και αν τα φορέσετε. Ακόμη και με μπλε, μονόχρωμο σύνολο, όπως τουλάχιστον επιλέγω εγώ, προσωπικά.
Και για να σας γνωρίσω λίγο περισσότερο την KATE SPADE, να σας πω ότι το πλήρες όνομά της είναι Kate Brosnahan Spade και ξεκίνησε την καριέρα της στον χώρο της Μόδας σαν Accessories Editor στο περιοδικό Mademoiselle. Το 1993, σκέφτηκε να ασχοληθεί και με το design οπότε και βάλθηκε να σχεδιάσει την τσάντα των ονείρων της, που έγινε ταυτόχρονα η αγαπημένη τσάντα πολλών θαυμαστριών. Έτσι γεννήθηκε η KATE SPADE NEW YORK, με πάρα πολλά καταστήματα λιανικής πώλησης ανά τον κόσμο και είδη για σχεδόν όλες και όλους. Motto της: live colorfully, κάτι που ταιριάζει στις σημερινές μας αναρτήσεις τέλεια!
Live colorfully, λοιπόν, μια και Beauty is ageless and colorful, όπως υποστηρίζει το Cosmetics Delux, και προπαντός, μην ξεχνάτε να χαμογελάτε...!
#livecolorfully
#beautyisagelessandcolorful
#cosmeticsdelux
#beauty
#katespadenewyork