Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

In the mood for pink...

MOSCHINO, SHOULDER BAG
Καλημέρα σας!
Σήμερα,  ξεκίνησα να γράφω για το Cosmetics Delux, με πολύ καλή διάθεση. Διάθεση σε χρώμα pink! Αλήθεια, έτσι ένοιωσα και αμέσως αναρωτήθηκα αν κάτι σήμαινε αυτό.
Τελικά, ίσως η εξήγηση να "κρυβόταν" σε 2 πράγματα, σε 2 αιτίες.
Η μία είναι αυτή που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία, μια shoulder bag (τσάντα ώμου) του  ΜΟSCHINO, που βρήκα σε αυτήν εδώ τη διεύθυνση.
Μια πολύ ωραία τσάντα κατά τη γνώμη μου, που συνδυάζεται ιδανικά με πολλά χρώματα όπως μπλε, μαύρο, εκρού, άσπρο, μωβ κ.α., κομψή, μοντέρνα, αλλά και chic! To απαραίτητο tassel τη στολίζει διακριτικά, ενώ το λουράκι ώμου/αλυσίδα προσθέτει κάτι επιπλέον στην εκλεπτυσμένη της εμφάνιση. Μπορείτε να την κρατήσετε άνετα όλες τις ώρες, από το πρωί έως το βράδυ.
www.cosmeticsdelux.blogspot.gr, in the mood for pink....
Η άλλη, ήταν η επεξήγηση που έψαξα αναφορικά με τη σημειολογία, δηλαδή  τον συμβολισμό του ροζ χρώματος και βρήκα τα εξής ενδιαφέροντα.
Το ροζ χρώμα, αντιπροσωπεύει τη θηλυκότητα, τη ρομαντική διάθεση, τη διάθεση για εκδήλωση φιλίας, συμπάθειας, "παιχνιδίσματος", την καλή υγεία. Πολλές φορές, βοηθάει ακόμη και στη μείωση της εκδήλωσης θυμού ενώ ευνοεί την ηρεμία! Pink λοιπόν, σήμερα και καλή μας συνέχεια!
#pink
#colorpink
#cosmeticsdelux
#inthemoodforpink
#beauty