Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

In fashion...Victoria Beckham



(photo source: https://gr.pinterest.com/pin/233765036884493634/)
H Victoria Beckham έχει γίνει διάσημη για πολλούς λόγους. Επειδή ήταν ένα από τα 4 μέλη του μουσικού συγκροτήματος SPICE GIRSL, επειδή παντρεύτηκε τον εξ ίσου διάσημο, διεθνή ποδοσφαιριστή DAVID BECKHAM, για τις ενδυματολογικές της επιλογές, για τα ρούχα και τα γυαλιά που σχεδιάζει.
Ήταν το 2008 όταν η Victoria Beckham λανσάρισε για πρώτη φορά την collection της στη New York Fashion Week και από τότε μέχρι σήμερα ανάμεσα σε εκείνους που επιλέγουν τις δημιουργίες της είναι η Beyonce, η Cameron Diaz, η Oprah Winfrey. 
Άν όμως οι αριθμοί σας γίνονται ευκολότερα αντιληπτοί απ΄ ό,τι τα ονόματα, να αναφέρω ότι έκανε πωλήσεις του ύψους των 90 εκατομμυρίων δολλαρίων, το 2011, για παράδειγμα.
Ακολουθώντας τη συμβουλή που της έδωσε ένας κορυφαίος του ίδιου χώρου, ο Marc Jacobs ("Να φροντίζεις ώστε η ποιότητα των προϊόντων σου να είναι καλή, επειδή οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να πουν ότι κάτι δεν τους αρέσει, αλλά δεν πρέπει να τους δώσεις το δικαίωμα να πουν ότι δεν είναι καλό".
 Και με δειλά, προσεκτικά βήματα στην αρχή, η Victoria Beckham ξεκίνησε άλλη μια επιτυχημένη καριέρα, αυτή της fashion designer.
Φυσικά, δεν μπορεί να μην της αναγνωρίσει κάποιος το ότι κάνει ό,τι κάνει με απόλυτο επαγγελματισμό. Ελέγχει η ίδια τα ρούχα που παρασκευάζονται σύμφωνα με τα σχέδιά της, έτσι ώστε να βεβαιωθεί ότι είναι καλά φτιαγμένα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Δοκιμάζει πολλά από αυτά, αν όχι όλα, τσεκάρει αν είναι καλοδουλεμένα, αν στρώνουν καλά πάνω στο σώμα, αν "πέφτουν" σωστά, αν έχουν κάποιο ελάττωμα, αν είναι τόσο καλά ώστε να τα αγόραζε και η ίδια, αν φυσικά δεν ήταν εκείνη που τα έχει σχεδιάσει.
Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα, λέγεται επίσης ότι δεν γνωρίζει κανένα γεωγραφικό όριο για να μην διακόψει στιγμή τη δουλειά της. Έτσι, αν και ζει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στο Los Angeles και η ομάδα της είναι εγκατεστημένη στο Λονδίνο, μέσω του Skype συγκαλεί ακόμη και καθημερινά συσκέψεις για να ενημερωθεί για ό,τι έχει συμβεί και να προγραμματίσει τα επόμενα βήματα όλων. 
Sleeveless Tie satin blouse | Victoria Beckham
(photo source:
http://www.mytheresa.com), 750 euros

Αλλά όλα αυτά της προκαλούν τόσο το ενδιαφέρον όσο και μεγάλη ευχαρίστηση. Άλλωστε, όπως η ίδια έχει δηλώσει, αν ό,τι κάνεις δεν σε ευχαριστεί, σταμάτα απλά να το κάνεις.
Και μια τελευταία επισήμανση. Φέρθηκε πολύ σοφά στο σχεδιασμό και την υλοποίηση της δραστηριότητας σαν fashion designer "μαθητεύοντας" σε θέσεις του ίδιου χώρου πριν ξεκινήσει οτιδήποτε και σχεδιάζοντας πολύ μικρές συλλογές για τρίτους.

Έτσι, ήταν πανέτοιμη για τη δική της, μεγάλη κίνηση...και να κερδίσει.