Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

EXTATIC...

Extatic Gold Musk, Balmain
H Mόδα Balmain
Θηλυκότητα, λάμψη και κομψότητα

 Μέσα από την τελευταία επίδειξη μόδας του Οίκου, η γυναίκα Balmain παρουσιάζεται ιδιαίτερα κομψή, δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Αναγνωρίζεται αμέσως από τους κώδικες της μόδας Balmain και χαρακτηρίζεται από το παριζιάνικο στυλ της. Η κληρονομιά της υψηλής ραπτικής και οι διαφάνειες αποκαλύπτουν ακτίνες γυμνού δέρματος … Είναι μία αγωνίστρια που υψώνει το ανάστημά της στην πασαρέλα, τυλιγμένη με γήινες, ιβουάρ ή υπόλευκες αποχρώσεις . Το βλέμμα της τονίζεται με χρυσές λεπτομέρειες  : το απαραίτητο άγγιγμα λάμψης και γοητείας.

“Η γυναίκα Balmain δεν είναι μόνο μία γυναίκα της νύχτας, είναι μία Αμαζόνα των σύγχρονων καιρών, θηλυκή και δυναμική, που αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη του οράματός της και της διαφορετικότητάς της”.

H κομψότητα Balmain στην πιο αγνή της έκφραση : αυτή είναι η έμπνευση της νέας εκδοχής Extatic.
Extatic Gold Musk, το νέο οσφρητικό κεφάλαιο του εμβληματικού αρώματος του Οίκου.


Το άρωμα
Extatic, μία παραλλαγή σε λευκό και χρυσό

Η αρωματοποιός Sonia Constant δημιούργησε αυτό το άρωμα το οποίο, όπως τα φορέματα από τα οποία εμπνεύστηκε, είναι αέρινο κι αιθέριο, με μία ευφυή σύνθεση. Αφήνει στο δέρμα μία αίσθηση τόσο βελούδινη όσο και το ελαφρύ σουέτ δέρμα.

“ Για να δημιουργήσω το Extatic Gold Musk και ν’ αποτίσω φόρο τιμής στα λευκά και χρυσά φορέματα, ήθελα, από τις νότες κιόλας της κορυφής, να δώσω μία αίσθηση αγνότητας και φωτεινής καθαρότητας, με μία συμφωνία ιταλικού περγαμόντου και αλδεϋδών, δηλώνει η αρωματοποιός. Για την καρδιά, συγκράτησα στο μυαλό μου την ποικιλία των λευκών υφασμάτων , από το ελαφρύ μετάξι στο λίγο πιο βαρύ βαμβάκι : με οδήγησε στο να συνδυάσω την κλασική γαρδένια με την γαρδένια Ταϊτής, δύο λευκά λουλούδια που είναι ιδιαίτερα αισθησιακά αλλά συγχρόνως διαθέτουν και μία ηλιόλουστη πλευρά, καθώς και όμορφες χρυσές αποχρώσεις… Στο τέλος, δημιούργησα έντονες κι αντιφατικές νότες βάσης : μία ξυλώδη σύνθεση, πολύ κομψή που αποτελείται, από τη μία μεριά από ξύλο Akigala και Αmbroxan και από την άλλη από απαλό musk, εμπλουτισμένο με μία δόση σανταλόξυλου και βενζόης, σαν ένα αεράκι  χρυσού.”
 Ένα άρωμα που γίνεται ένα με το δέρμα, μία μεθυστική δημιουργία, που εκπέμπει ακαταμάχητη θηλυκότητα.

Το μπουκάλι
Ένα κομψό μπουκάλι που παραπέμπει στην Υψηλή Ραπτική

Τέλειες λιτές γραμμές, αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, μεταλλικές λεπτομέρειες : το εμβληματικό μπουκάλι Extatic είναι πιστό στους κώδικες του Οίκου Balmain.
Για το Extatic Gold Musk, το μπουκάλι  ντύνεται σε λευκό λακαριστό χρώμα, σαν να φοράει ένα από τα μεταξωτά φορέματα των τελευταίων συλλογών του Οίκου αλλά φέροντας και διακριτικές χρυσές λεπτομέρειες που το καθιστούν τόσο κομψό και μοναδικό.
  
Το ΕΧΤΑΤC GOLD MUSK Edt  διατίθεται στην ελληνική αγορά σε δύο μεγέθη :

Etd Spray 90ml – 80€ Προτεινόμενη Λιανική Τιμή
Εdt Spray 60ml – 55€ Προτεινόμενη Λιανική Τιμή

#extaticgoldmusk   #balmain