Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR. STAY-IN PLACE MAKEUP

Estée Lauder Double Wear

Stay-in-Place Makeup SPF 10

Τα προτερήματα ενός ‘’συνηθισμένου’’ make up: προσφέρει ομοιόμορφη, λαμπερή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Τα μειονεκτήματα: να αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά σας. Επιτέλους, ένα μακράς διάρκειας, ανθεκτικό foundation που δεν ‘’μεταφέρεται’’ στα ρούχα, είναι αποτελεσματικό και χαρίζει άνετη αίσθηση.

Η Estée Lauder εφηύρε το Double Wear Stay-in-Place Makeup. Ένα σταθερό & ανθεκτικό σε όλες τις καιρικές συνθήκες, μη λιπαρό make up, δε ‘’λερώνει’’ τα ρούχα, και διατηρεί την ιδανική ισορροπία της υγρασίας στο δέρμα. Και φυσικά, το Double Wear με δείκτη SPF 10, περιέχει συστατικά που βοηθούν στην προστασία του δέρματος από τις περιβαλλοντολογικές συνθήκες κάθε μέρα, όλη μέρα.

Το Double Wear δεν αλλοιώνεται καθώς η σύνθεσή του ‘’αντέχει’’ σε συνθήκες  ζέστης, υγρασίας και εφίδρωσης μέχρι και 15 ώρες.  

Αυτό οφείλεται σε ένα τριπλό πολυμερές που γίνεται ένα με την επιδερμίδα διατηρώντας το make up σταθερό, ενώ το αφήνει ελεύθερο να αναπνέει.

Το Double Wear έχει μια εκπληκτική, ανάλαφρη υφή που ‘’γλιστράει’’ απαλά και εύκολα επάνω στην επιδερμίδα, χωρίς να δημιουργεί την αίσθηση της ξηρότητας όπως συνηθίζεται από παρόμοια make up. 
Περιέχει μικρο-σφαιρίδια που λειτουργούν έτσι ώστε να συμβάλλουν στην εύκολη, ομοιόμορφη και άνετη εφαρμογή του make up. Το Double Wear έχει ένα φυσικό ημι-ματ αποτέλεσμα όταν στεγνώσει, με μεσαία κάλυψη, δημιουργώντας έναν τέλειο, βελούδινο καμβά για κάθε εμφάνιση μακιγιάζ. Η μη πουδρώδες υφή του, δεν τονίζει τις γραμμές και ρυτίδες.  

Το πραγματικό όμως σημείο υπεροχής έναντι των άλλων παρόμοιων makeup είναι ότι το Double Wear παραμένει απόλυτα σταθερό προσφέροντας μια άνετη αίσθηση στο δέρμα πρωί, μεσημέρι και βράδυ. Πολλά παρόμοια make up, μπορούν να δημιουργούν την αίσθηση ξηρότητας ακόμα και σε γυναίκες με πιο λιπαρό τύπο δέρματος. Το Double Wear είναι ένα make up που ‘’σκέπτεται’’. 

Προσαρμόζεται στις ανάγκες της επιδερμίδας σας διατηρώντας την ισορροπία της υγρασίας του, Και επιπλέον, το Double Wear περιλαμβάνει μια πλούσια γκάμα από τεχνολογικά προηγμένα συστατικά που βοηθούν συγχρόνως στην προστασία και στην υγιή εμφάνιση του δέρματος.  

Titanium Dioxide
Φιλικό στο δέρμα, μη χημικό SPF 10

Vitamin E Acetate and BHT 
Αντι-οξειδωτικά που προστατεύουν το δέρμα από τη δημιουργία ελευθέρων ριζών που προκαλούνται από τις αντίξοες συνθήκες του περιβάλλοντος. 

Απαλοί καταπραϋντικοί παράγοντες 
Φυσικοί εστέρες που διατηρούν την επιδερμίδα απαλή

Υγροσκοπικά στοιχεία 
Απορροφούν την υγρασία από την ατμόσφαιρά και βοηθούν να διατηρείται η φυσική ισορροπία υγρασίας στο δέρμα.

Το Double Wear Stay-in-Place Makeup της Estée Lauder είναι «η απάντηση» στις γυναίκες που επιθυμούν την απόλυτη ποιότητα που προσφέρουν τα σταθερά make up, χωρίς όμως την αίσθηση της ξηρότητας και του «ξεφλουδίσματος», που συνήθως τα συνοδεύουν, όλα όσα έχουν δοκιμάσει μέχρι στιγμής.

Μη Λιπαρό. Χωρίς Άρωμα. Δεν δημιουργεί ακμή. Δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο.

Σε 12 αποχρώσεις που ικανοποιούν κάθε χρωματικό τόνο από τον πιο ανοιχτόχρωμο έως τον πιο σκουρόχρωμο.
Some Reviews...
"The foundation is light and provides great coverage."

"I went to an Estee Lauder counter to get a perfect match for my skin color. For the first time in my life, I got a foundation that matched my skin color perfectly."

"Love Estee Lauder Double Wear foundation! Stays on all day and isn't heavy. Will never go back to my old foundation.
Yes, I would recommend this product to a friend."