Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Collazen + Hyaluronic Cream

Collazen + Hyaluronic Cream
Σήμερα το πρωί, ένοιωσα το πρόσωπό μου να "τραβάει" ιδιαίτερα. Η αλήθεια είναι ότι έχω μάλλον ξηρό δέρμα, αλλά με τη συχνή και κατάλληλη περιποίηση, δεν αντιμετωπίζω πλέον κάποιο πρόβλημα. Επειδή όμως, ίσως επειδή ο καιρός ήταν μάλλον ανοιξιάτικος και ένοιωθα αρκετή ζέστη ύστερα από αρκετό καιρό, άρχισα από πολύ νωρίς να βρέχω το πρόσωπό μου, συχνά. Αποτέλεσμα; Να ξηράνω την επιδερμίδα μου. 
Έπρεπε όμως να πάω σε κάποια συνάντηση και έτσι δεν μπορούσα να μην αντιμετωπίσω το πρόβλημα αυτό. Ήταν πολύ ενοχλητικό για να το αγνοήσω. Και πήρα μια απόφαση στη στιγμή. Χρησιμοποίησα ένα προϊόν που δεν είχα δοκιμάσει πριν, μόνο και μόνο επειδή είχα διαβάσει και ακούσει πολλά θετικά γι' αυτό.
Και δικαιώθηκα...
Πρόκειται για την Collazen + Hyaluronic Cream, μια κρέμα βαθιάς ενυδάτωσης με υαλουρονικό οξύ!
Το σχετικό δελτίο τύπου της εταιρείας που το διαθέτει στην αγορά, αναφέρει τα εξής:

"Κρέμα προσώπου βαθιάς ενυδάτωσης με υαλουρονικό οξύ.
Η επαναστατική κρέμα προσώπου με υαλουρονικό οξύ, CollaZen Hyaluronic Cream είναι ένας φύλακας άγγελος της υγείας και της ομορφιάς του προσώπου σας, γιατί παρέχει περισσότερη ενυδάτωση στο δέρμα χαρίζοντάς του ελαστικότητα. Γιατί το υαλουρονικό οξύ είναι μια φυσική υδρόφιλη ουσία που βρίσκεται στον ανθρώπινο οργανισμό και βοηθάει στην άμεση ενυδάτωση της επιδερμίδας και την επούλωση τραυμάτων και πληγών."
Η δική μου γνώμη είναι η εξής. Η κρέμα αυτή μου άρεσε πολύ και θα σας πω τους λόγους. Χρησιμοποίησα την κρέμα κάποια ώρα το πρωί, όπως σας είπα, και αντιμετωπίζοντας ήδη ένα πρόβλημα ξηρότητας της επιδερμίδας.
Η ανακούφιση του "τραβήγματος" ήταν άμεση, ειλικρινά. Με το που άπλωσα την κρέμα, μάλλον παχύρρευστης υφής, αισθάνθηκα το δέρμα μου να δροσίζεται αμέσως, ενώ επίσης αμέσως, την ένοιωσα πολύ πιο απαλή. Το καλό όμως ήταν ότι η αίσθηση αυτή κράτησε όλη μέρα, συγκεκριμένα μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφω τη σχετική ανάρτηση, να μην σας πω ότι γι΄αυτούς τους λόγους και τη γράφω. 
Κατά διαστήματα, στη διάρκεια της ημέρας, για να δω αν όντως η επιδερμίδα μου είναι όπως τη νοιώθω, την άγγιζα που και που για να διαπιστώσω απλά ότι ήταν το ίδιο απαλή όπως την πρώτη στιγμή που τη χρησιμοποίησα.
Το υαλουρονικό οξύ και το κολλαγόνο, όπως και τα άλλα συστατικά της αποδείχθηκαν ευεργετικά για μένα. Το γεγονός μάλιστα ότι τη χρησιμοποίησα σαν βάση, εφαρμόζοντας από πάνω το make up μου, με θαυμάσια αποτελέσματα, με κάνει να την βάλω στη λίστα των αγαπημένων μου προϊόντων. Τώρα πια, θα με συνοδεύει συχνά, χωρίς φυσικά να περιμένω να αντιμετωπίσω και πάλι θέμα ξηρότητας της επιδερμίδας μου για να τη χρησιμοποιήσω. 
Μπήκε επάξια στην καθημερινή μου "τελετουργία ομορφιάς", και φυσικά σας τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Μήπως την έχετε δοκιμάσει ήδη;
#hyaluronic
#collazencream