Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Blogger's choice

Blogger's choice
Η περιποίηση της επιδερμίδας μας, ειδικά αυτήν την εποχή που ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά, αλλά σταθερά, για το καλοκαίρι, είναι επιτακτική ανάγκη. Γι΄αυτό, μην ξεχνάτε να την φροντίζετε καθημερινά, ακόμη και όταν είστε πολύ κουρασμένες. Με τον καιρό, αυτή η φροντίδα θα έχει τα αποτελέσματά της και θα σας ανταμείψει. 
Να τονίσω ότι, πάνω απ΄ όλα, εκείνο που δεν πρέπει ποτέ να παραλείπετε είναι το demaquillage του προσώπου σας. Έχουμε ξαναπεί ότι πρέπει να χρησιμοποιούμε κάποιο ειδικό προϊόν demaquillage, πάντα, έστω και αν έχουμε κυκλοφορήσει όλη μέρα au naturel, αφού ούτως ή άλλως, η έκθεση της επιδερμίδας μας στο επιβαρυμένο περιβάλλον, η σκόνη, οι ρύποι, τα καυσαέρια, αφήνουν τα ίχνη τους πάνω της.
Αν πάλι, υπάρχουν μέρες κατά τις οποίες από την η κούραση κλείνουν τα μάτια σας και δεν αντέχετε να καθαρίσετε σωστά το πρόσωπό σας, τότε, φροντίστε να έχετε ένα πακέτο με ειδικά μαντήλια demaquillage δίπλα στο κρεββάτι σας για να αφαιρέσετε έστω και έτσι είτε το maquillage σας είτε κάθε ίχνος ρύπου.
Και στη συνέχεια, όπως έχουμε επίσης πει πολλές φορές, χρησιμοποιείστε κάποια ειδική κρέμα νύχτας. 
Δύο από τα δικά μου αγαπημένα προϊόντα demaquillage και περιποίησης νύχτας, είναι το Micellar water της garnier και η Miracle sleeping cream, αντίστοιχα.
Το Micellar water καθαρίζει εύκολα την επιδερμίδα μου (μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλο το πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη), αφήνοντάς την δροσερή και φρέσκια, ενώ η miracle sleeping cream έχει απαλή υφή, πολύ απαλό, διακριτικό άρωμα, και εκπληκτικό αποτέλεσμα. 
Την επόμενη ημέρα, νοιώθω την επιδερμίδα μου απαλή, τρυφερή, αναζωογονημένη.
Αυτά, είναι δύο προϊόντα που αποχωρίζομαι σπάνια, ακόμη και όταν ταξιδεύω.
Εσείς, τα έχετε δοκιμάσει; (για email: cosmeticsdeluxblogspot@gmail.com)
#garnier, #cosmeticsdelux, #micellarwater, #miraclesleepingcream