Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

BIO SELECT - FACE SCRUB FOR ALL SKIN TYPES


Γειά σας και πάλι!
Θα ήθελα να σας τονίσω για άλλη μια φορά, πόσο σημαντικό είναι να κάνετε απολέπιση προσώπου τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, αναζωογονεί την επιδερμίδα και την προετοιμάζει για να δεχτεί και να απορροφήσει καλύτερα την κρέμα περιποίησης. 
Σήμερα, ήταν η δική μου ημέρα για κάτι τέτοιο. Και, ειλικρινά, το χάρηκα πολύ.
Χρησιμοποίησα την κρέμα απολέπισης προσώπου (για όλους τους τύπους δέρματος), με κουκούτσια ελιάς, που απομακρύνουν πράγματι τα νεκρά κύτταρα και καθαρίζουν σε βάθος τους πόρους, αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και απαλή. Μαζί με ένα άλλο συστατικό του, το εκχύλισμα μολόχας*, το Dictamelia* και το φασκομηλόνερο* καταπραΰνουν και προστατεύουν το δέρμα αναδίδοντας ένα φυσικό άρωμα.
Η εντύπωση που μου άφησε ήταν πολύ καλή. Αισθάνθηκα πράγματι την επιδερμίδα μου αναζωογονημένη αλλά χωρίς ίχνος ξηρότητας ή αίσθηση τραβήγματος. Επίσης, εκείνο που μου άρεσε πολύ ήταν το ότι δεν χρειάστηκε να ξοδέψω άφθονο νερό, πολλή ώρα, για να ξεπλύνω το πρόσωπό μου και το πολύ διακριτικό άρωμα της κρέμας.
Στη συνέχεια, έβαλα και πάλι την κρέμα για την οποία σας είχα μιλήσει εδώ, δηλαδή την collazen+hualuronic cream, την οποία χρησιμοποιώ εδώ και 3 ημέρες και πρέπει να σας πω ότι παραμένω πάντα με την ίδια πολύ καλή, αρχική, εντύπωση.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την κρέμα απολέπισης
Είναι πολύ απλό. 1-2 φορές την εβδομάδα, απλώστε μια λεπτή στρώση στο πρόσωπό σας και κάντε μασάζ με απαλές κυκλικές κινήσεις. Στη συνέχεια ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Πιστοποίηση ICEA / IT 055 BC No 017


FACE SCRUB FOR ALL SKIN TYPES (50ml)


With Dictamelia*, Mallow* & Olive pits
The olive pits contained in this creamy textured formula remove dead cells efficiently, wipe off sebum and cleanse pores, while Dictamelia*, sage water* and mallow* extract soothe and protect skin leaving it smooth and radiant.

USAGE: 1-2 times per week. Apply a thin layer to the face and massage gently in a circular motion. Rinse with lukewarm water.

Cert. ICEA / IT 055 BC No 017