Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

YVES ROCHER, καλλυντική περιποίηση με αρχές...



Cosmétique Végétale ®, είναι ένα συμβόλαιο που ο Yves Rocher έχει συνάψει ανάμεσα στις γυναίκες και στα φυτά.  Μια δέσμευση που βασίζεται στο σεβασμό και την προσέγγιση. Για κάθε γυναίκα, είναι η εξασφάλιση της αληθινής ομορφιάς.
Η Cosmétique Végétale ®, είναι μια μοναδική και ασύγκριτη φιλοσοφία κοσμετολογίας που βασίζει τη δραστηριότητά της στην αποκλειστική ένωση των πέντε ενεργών αρχών, που προέρχονται από τις παγκόσμιες αξίες της φύσης. Και που από το φυτό, στο δέρμα, πρέπει να παραμένουν ζωντανές. 
Παρακάτω, μοιράζομαι "μαζί σας", την πρώτη από τις ενεργές αρχές της Cosmétique Végétale ® Yves Rocher. ( το κείμενο και οι εικόνες είναι από το website της YVES ROCHER, http://www.yves-rocher.com/gr)

"APXH 1

Τα φυτά μοναδική κατευθυντήριος γραμμή. Δημιουργώντας όλα τα προϊόντα με βάση τα φυτά

Ενεργά εκχυλίσματα, εξαιρετικές συνθέσεις, η COSMÉTIQUE VÉGÉTALE® Yves Rocher είναι ένα επάγγελμα, το δικό μας επάγγελμα. Τα φυτά βρίσκονται στην καρδιά των προϊόντων μας εδώ και 50 χρόνια.

100% φυτικά
Δεν μας αρέσουν οι δογματικές θέσεις. Αφού η ποιότητα των προϊόντων μας και η ασφάλεια των πελατισσών μας αλληλοεξαρτώνται, οι ερευνητές μας έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν συνθετικά συστατικά που επιτρέπουν την ευχαρίστηση και την ασφάλεια στη χρήση. Είναι κατά βάση η περίπτωση των συντηρητικών που περιέχονται πάντοτε στις ελάχιστες δόσεις, εφόσον υπάρχουν σε ένα προϊόν για να εγγυηθούν την προστασία των συνθέσεων. 
Δεν χρησιμοποιούμε κανένα ζωικό συστατικό. Το κολλαγόνο έχει αντικατασταθεί από τις Φυτικές Polyosides Ακακίας και τα συνθετικά αντηλιακά φίλτρα από τηνMangiférine της Aphloïa. Τα βιολογικά φυτικά συστατικά και η διαδικασία φυσικής εκχύλισής τους επίσης διατηρούνται συστηματικά. "

Επί προσωπικού...
Έχω δοκιμάσει αρκετά από τα προϊόντα Yves Rocher και έμεινα από όλα απόλυτα ικανοποιημένη. Η υφή τους είναι απαλή, σαν βελούδινη, εφαρμόζονται πολύ εύκολα, "μένουν" πάνω στην επιδερμίδα χωρίς να τη βαραίνουν ή να τη λιπαίνουν, ενώ μακροπρόθεσμα, αποδίδουν.
Φυσικά, τις επόμενες ημέρες, θα ακολουθήσουν αρκετές αναρτήσεις αναφορικά με μεμονωμένα προϊόντα.
Εν τω μεταξύ, εάν εσείς τα έχετε δοκιμάσει ή έχετε κάποιες ερωτήσεις σχετικά με αυτά, θα χαρώ αν θελήσετε να τα μοιραστείτε μαζί μου στο eirinikan25@gmail.com ή cosmeticsdeluxblogspot@gmail.com
#beauty
#yvesrocher
#beautyblogger
#cosmetics
#cosmeticsdelux