Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Το τρέιλερ του “The X Factor” στον ΣΚΑΪ με την κριτική επιτροπή έρχεται!

Ο Γιώργος Θεοφάνους, η Πέγκυ Ζήνα, ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Τάμτα είναι «έτοιμοι».
Ο Γιώργος Θεοφάνους, η Πέγκυ Ζήνα, ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Τάμτα είναι «έτοιμοι». 

Θοδωρής Μαραντίνης

Η κριτική επιτροπή πήρε θέση! Αυτή τη φορά όχι για την αναζήτηση των πιο ταλαντούχων, φιλόδοξων και ικανών υποψήφιων τραγουδιστών, αλλά για τα γυρίσματα του τρέιλερ του πιο επιτυχημένου show παγκοσμίως, του “The X factor”, που θα προβληθεί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Με τον επαγγελματισμό που τους διακρίνει αλλά και με ενθουσιασμό, τα τέσσερα μέλη της κριτικής επιτροπής ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί τα γυρίσματα ακολουθώντας τις οδηγίες του σκηνοθέτη Γιάννη Μικρού και της βοηθού του Ειρήνης Λουκάτου. Άψογα ερμηνευμένο απ’ όλους τους καλλιτέχνες, το τρέιλερ του “The X Factor” πραγματοποιήθηκε στο studio Sierra από μια ταλαντούχα ομάδα και υπόσχεται να κερδίσει τους τηλεθεατές με ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που έρχεται σε λίγο στη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Ευδιάθετοι και λαμπεροί, ένας- ένας οι κριτές καλούνται να αναλάβουν δράση. Πρώτος, ο Θοδωρής Μαραντίνης μπήκε στο στούντιο και ξεκινά να κάνει πρόβα με το συγκρότημά του. Ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος του μηνύματος στο κινητό του και στην οθόνη ο καλλιτέχνης διαβάζει: «Έτοιμοι;». 

Ο Θοδωρής Μαραντίνης χαμογελάει, βγάζει την κιθάρα του από πάνω του και φεύγει. 

Σειρά έχει η Πέγκυ Ζήνα, που ηχογραφεί το νέο της τραγούδι «Πάρα πολλά».  Χτυπάει το τηλέφωνό της, σταματά την ηχογράφηση και  βγάζει τα ακουστικά. Σηκώνει το κινητό της και ακούγεται μια φωνή που ρωτάει: «Έτοιμοι;» Η Πέγκυ Ζήνα χαμογελάει και φεύγει. 
Πέγκυ Ζήνα

Ακολουθεί ο Γιώργος Θεοφάνους που παίζει πιάνο. Συνθέτει το νέο του τραγούδι όταν έρχεται μήνυμα στο κινητό του που γράφει: «Έτοιμοι;» Ο καλλιτέχνης βλέπει το μήνυμα, χαμογελάει παίρνει το μπουφάν του και φεύγει.  
Γιώργος Θεοφάνους
                 
Τέλος, η Τάμτα κάνει sound check πριν τη συναυλία της. Καθώς τραγουδάει το ρεφρέν ενός τραγουδιού ακούει τον ήχο του κινητού της. Σταματά την πρόβα,  σηκώνει το τηλέφωνο και ακούγεται μια φωνή που τη ρωτά: «Έτοιμοι;» Αφήνει το μικρόφωνο, παίρνει το μπουφάν της και φεύγει. 

Τάμτα

Οι τέσσερις κριτές συναντιούνται μπροστά σε ένα μεγάλο Χ έξω στην πόλη. Κοιτάζει ο ένας τον άλλον ανταγωνιστικά κι αμέσως μετά όλοι μαζί κοιτάζουν την κάμερα με το χαμόγελο του νικητή!

Το “The X Factor” το κορυφαίο μουσικό show έρχεται πιο φαντασμαγορικό από ποτέ στην οθόνη του ΣΚΑΪ.