Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

VERSION, C20% Velvet Cream Stabilized Ascorbic Acid 30ml

VERSION C20%, Velvet Cream Stabilized Ascorbic Acid 30ml
  1. Σκεύασμα υψηλής αισθητικής, με πλούσια υφή και αίσθηση απαλότητας
  2. Δεν κολλάει, δεν είναι λιπαρό
  3. Ματ εμφάνιση με αίσθηση υφής πούδρας
  4. Το πλέγμα του ελαστομερούς παρέχει απορρόφηση και έλεγχο του σμήγματος
C20% Velvet Cream με ποσοστό 20% Ασκορβικού Οξέως, αποτελεί ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό σύμπλοκο με κυτταροπροστατευτικές ικανότητες, που προλαμβάνει και βελτιώνει την πρόωρη δερματική γήρανση που προκαλείται από επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες.
To Ασκορβικό Οξύ (καθαρή βιταμίνη C) έχει πολλαπλή δράση - εκτός από τις γνωστές αντιοξειδωτικές ιδιότητες - βελτιώνει την υφή και τον τόνο του δέρματος, μειώνει τις καφέ κηλίδες, περιορίζει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και κηλίδων, ενώ παράλληλα βοηθά στην πρόληψή τους.
Το προϊόν στην σύνθεσή του περιέχει το σύμπλεγμα GRANACTIVE AA-20, μια νέα τεχνολογία εφαρμογής της Βιταμίνης C, που επιτρέπει την βαθειά διείσδυση του Ascorbic Acid στο δέρμα, σε συγκεντρώσεις πολύ μεγαλύτερες από αυτές που μπορούν να προσληφθούν από την τροφή ή από συμπληρώματα διατροφής.
Το Granactive επίσης προστατεύει την Βιταμίνη C από την οξείδωσή της.
Όταν η βιταμίνη C διεισδύει στην κεράτινη στοιβάδα, ξεκινά η διαδικασία αντιγήρανσης λόγω της συνεχούς ανανέωσης των κυττάρων και της σύνθεσης κολλαγόνου.

ΟΡΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΜΕΛΕΤΕΣ IN-VIVO
Οι παρακάτω μελέτες δείχνουν τα αποτελέσματα της εφαρμογής βιταμίνης C σταθεροποιημένης στο πλέγμα μεταφοράς (Granactive AA-20) ακόμη και σε χαμηλότερα ποσοστά (3-5%):
Ελαστικότητα /Μελέτη in-vivo
Με βιταμίνη C 3%, το υπό δοκιμή προϊόν είχε καλή απόδοση ως προς την ελαστικότητα του δέρματος (αύξηση 18,01% μετά την 28η ημέρα χρήσης).

Ενυδάτωση /Μελέτη in-vivo
Το υπό δοκιμή προϊόν ήταν πολύ αποτελεσματικό στην αύξηση της ενυδάτωσης του δέρματος μετά από 4 εβδομάδες χρήσης (19,45%) και μετά το πέρας των 8 εβδομάδων χρήσης (29,66%).

Αντιγήρανση/Μελέτη in-vivo
Το υπό δοκιμή προϊόν μείωσε σημαντικά την τραχύτητα του δέρματος ανάμεσα στην 4η και την 8η εβδομάδα χρήσης με μείωση της μέσης τραχύτητας κατά -9,50% και -15,94% στο τέλος της χρήσης.

Σφριγηλότητα/Μελέτη in-vivo
Το υπό δοκιμή προϊόν ήταν πολύ αποτελεσματικό στην αύξηση της σφριγηλότητας του δέρματος μετά από 4 βδομάδες χρήσης (16,98%) και στο τέλος των 8 εβδομάδων χρήσης (67,97%).
 Ιδανικό για ......

Για καθημερινή χρήση από όλους τους τύπους δέρματος, για ενυδάτωση, αντιοξειδωτική δράση, ιδανικό για πρόληψη και αντιμετώπιση της φωτογήρανσης.
  • Άνδρες και γυναίκες ηλικίας ± 40 ετών
  • Δέρματα με πρόωρη φωτογήρανση και βαθιές ρυτίδες
  • Για όλους τους τύπους δέρματος ( ξηρά, λιπαρά κλπ.)
  • Επούλωση πληγών, καθώς η βιταμίνη C που εφαρμόζεται τοπικά βοηθά να επιταχύνεται η διαδικασία επούλωσης και συνιστάται ως προεγχειρητική και μετεγχειρητική θεραπεία σε ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε λείανση της επιδερμίδας με λέιζερ
  • Μετά την ηλιοθεραπεία, καθώς τα αντηλιακά δεν προλαμβάνουν την ανοσοκαταστολή από την ακτινοβολία UV, ενώ η βιταμίνη C που εφαρμόζεται τοπικά το κάνει .
  • Για βέλτιστα αποτελέσματα, προτείνεται χρήση δυο φορές την ημέρα.
  • Χρήση: Αφού καθαρίσετε καλά το δέρμα σας, απλώστε αυτή την αντιοξειδωτική θρεπτική κρέμα, στο πρόσωπο και τον λαιμό.
    Για βέλτιστα αποτελέσματα, προτείνεται χρήση δυο φορές την ημέρα (πρωί βράδυ).
  • ΚΥΡΙΑ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
    ASCORBIC ACID 20%
    H C20% Velvet Cream περιέχει σταθεροποιημένο Ασκορβικό Οξύ 20%, το οποίο αποτελεί την πιο σταθερή μορφή βιταμίνης C.
    Το ασκορβικό οξύ, που είναι η βιοενεργή μορφή της βιταμίνης C, έχει πολλαπλή δράση - εκτός από τις γνωστές αντιοξειδωτικές ιδιότητες - βελτιώνει την υφή και τον τόνο του δέρματος, μειώνει τις καφέ κηλίδες, περιορίζει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και κηλίδων, ενώ παράλληλα βοηθά στην πρόληψή τους.
    Ο οργανισμός δεν μπορεί να συνθέσει βιταμίνη C από τη γλυκόζη, επειδή δεν διαθέτει το ένζυμο που απαιτείται για αυτή την αντίδραση.
    Κατά συνέπεια, ο άνθρωπος προσλαμβάνει τη βιταμίνη C μόνο μέσω των τροφίμων.
    Δυστυχώς, η βιταμίνη C που λαμβάνεται από το στόμα δεν μπορεί να μεταφέρει στο δέρμα ικανή ποσότητα ασκορβικού οξέος.
    Συνεπώς, η πιο αποτελεσματική μέθοδος για την αναπλήρωση της βιταμίνης C στο δέρμα είναι να εφαρμοστεί πάνω σ' αυτό. Γι αυτό είναι σημαντική η τοπική εφαρμογή της.
    Με αυτόν τον τρόπο παρέχεται αναζωογονητική επίδραση, βελτιώνοντας τη σύνθεση κολλαγόνου που επιβραδύνεται με τη γήρανση και περιορίζοντας την καταστροφή του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες.
    Mόλις η βιταμίνη C απορροφηθεί από το δέρμα, διατηρείται σε αυτό για 3 ημέρες και δεν αφαιρείται ούτε με τρίψιμο ούτε με νερό, ούτε με τον ιδρώτα.
    Τα οφέλη της στο δέρμα:
    • Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου
    • Λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες
    • Αναστρέφει τη διαδικασία της φωτογήρανσης
    • Αυξάνει τη φωτεινότητα του δέρματος
    • Καταπολεμά την υπερμελάγχρωση και τις δυσχρωμίες
    • Προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία
    Granactive™ AA-20 : ΠΛΕΓΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ C
    To Granactive™ AA-20 είναι ένα σταθεροποιημένο σύμπλεγμα ανανέωσης δέρματος που συνδυάζει μικροσωματίδια βιταμίνης C (20% του βάρους ασκορβικό οξύ) με την πολυσιλικόνη-11, με στόχο την άμεση βελτίωση της υφής της επιδερμίδας. Η τελική αίσθηση συγκρίνεται με υφή πούδρας, χαρίζοντας λεία ματ εμφάνιση.

    Το πλέγμα μεταφοράς Granactive AA-20 παρέχει:
    • παρατεταμένο χρόνο επαφής με το δέρμα, επιτρέποντας έτσι τη διαδερμική απορρόφηση πολύ μεγαλύτερης ποσότητας βιταμίνης C. Όταν η βιταμίνη C διεισδύει στην κεράτινη στοιβάδα, ξεκινά η διαδικασία αντιγήρανσης λόγω της συνεχούς ανανέωσης των κυττάρων και της σύνθεσης κολλαγόνου.
    • εξαιρετική σταθερότητα στο χρόνο ζωής του προϊόντος (>90%) όσον αφορά στη σταθερότητα του ασκορβικού οξέος.
    Το δοκίμασα...
  • Η κρέμα αυτή, έχει μια ειλικρινά απαλή, βελούδινη υφή και αφήνει την επιδερμίδα με μια αίσθηση απόλυτης απαλότητας. Μου έκανε εντύπωση το πόσο εύκολα απλώνεται, αλλά και απορροφάται από την επιδερμίδα, το ελαφρά διακριτικό του άρωμα που παραπέμπει περισσότερο σε φαρμακευτικό προϊόν. Πρόκειται δηλαδή για ένα άρωμα "καθαρότητας", ενώ το προϊόν ενυδατώνει άμεσα το δέρμα.
  • Έχω χρησιμοποιήσει το προϊόν αυτό, 4 φορές στη σειρά μέχρι τώρα και πρόσεξα ότι η αίσθηση της απαλότητας, η βελούδινη αίσθηση που είπα πριν, διατηρείται από το πρωί μέχρι το βράδυ, δηλαδή μιλάω για 14 ώρες τουλάχιστον.
  • Δεν μπορώ ακόμη να μιλήσω για μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, αλλά από τα όσα διάβασα για το προϊόν, σε συνδυασμό με την προσωπική μου εμπειρία, μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένη. Σας συστήνω το προϊόν αυτό που έχει και ένα ακόμη πλεονέκτημα. Καθώς διατίθεται από φαρμακεία, μπορείτε να ρωτήσετε τον φαρμακοποιό σας γι΄αυτό, και να σας επιβεβαιώσει έτσι την αξία του.
  • Και κλείνω με λίγα λόγια για την εταιρεία που κατασκευάζει το προϊόν αυτό...
  • Η Version είναι μια εταιρεία με παράδοση 20 ετών στον χώρο των δερμοκαλλυντικών. Από το έτος ίδρυσής της, το 1992, συνεργάζεται με κορυφαίους δερματολόγους, πλαστικούς χειρουργούς, γυναικολόγους, κοσμετολόγους και χημικούς ερευνητές για να δημιουργήσει προϊόντα υψηλής ποιότητας.
    Με τη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών, ανταποκρίνεται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας, με στόχο την καθημερινή προστασία και φροντίδα του δέρματος.
    Τα προϊόντα της Version υποβάλλονται σε κλινικές δοκιμές αποτελεσματικότητας και ανοχής σε συνεργασία με ερευνητικά τμήματα Πανεπιστημιακών Δερματολογικών Κλινικών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Δεν δοκιμάζονται σε ζώα και δεν περιέχουν συστατικά ή παράγωγα ζωικής προέλευσης.
    Κάθε σύνθεση εγγυάται αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα και μέγιστη ασφάλεια κατά τη χρήση.
    Τα προϊόντα της Version συνιστώνται από επαγγελματίες και διατίθενται αποκλειστικά στα φαρμακεία.
  • #beauty
  • #version
  • #cosmetics