Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

RIVER WEST - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ- SFERA 102,2 μαζί


Το RIVER WEST γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας παρέα με τον Sfera 102,2!

Με ένα μοναδικό Live Radio Show  από τις γυναίκες ραδιοφωνικούς παραγωγούς του σταθμού και τον Sfera 102,2! 
Με ένα μοναδικό Live Radio Show  από τις γυναίκες ραδιοφωνικούς παραγωγούς του σταθμού και ξεχωριστούς καλεσμένους τον Μύρωνα Στρατή και την Μαλού!

Το ανανεωμένο εμπορικό κέντρο RIVER WEST ετοιμάζει μία μοναδική, γένους θηλυκού εκδήλωση, για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας. Το απόγευμα της Τρίτης 8 Μαρτίου, από τις 18:00 μέχρι τις 21:00, η Ναταλία Γερμανού, η Γιώτα Τσιμπρικίδου, η Ελένη Κολοκοτρώνη, η Νάνσυ Αντωνίου και η Μελίνα Κόκκορη, θα παρουσιάσουν ένα ξεχωριστό Live Radio Show, εκπέμποντας από την κεντρική πλατεία του εμπορικού. Μια βραδιά γεμάτη μουσική, εκπλήξεις και δώρα και special guests δύο αστέρια της ελληνικής μουσικής σκηνής, τον Μύρωνα Στρατή και την Μαλού!

Οι φίλες του RIVER WEST που θα παρευρεθούν σε αυτή τη μοναδική - αφιερωμένη στις γυναίκες - εκδήλωση, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά, να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν με τον Μύρωνα Στρατή και τη Μαλού. Επιπλέον, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η ομάδα της ολοκληρωμένης σειράς γυναικολογικής φροντίδας EVA της  ΙnterMed  θα προσφέρει χρήσιμες συμβουλές σχετικά με τη γυναικεία φροντίδα και δώρα μέσα από διαγωνισμούς που θα γίνουν στο χώρο. 

Την Τρίτη 8 Μαρτίου, η καρδιά της γυναίκας χτυπά δυνατά στο ανανεωμένο RIVER WEST, με τις καλύτερες μουσικές, τις πιο λαμπερές παρουσίες, ανεβασμένο κέφι και πολλά δώρα για τους επισκέπτες του εμπορικού!  

Στο ίδιο εορταστικό κλίμα, το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 12:00, ολοκληρώνονται και οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του RIVER WEST με το μεγάλο αποκριάτικο πάρτι! Τέσσερις ώρες γεμάτες αποκριάτικες μουσικές που θα ξεσηκώσουν τους επισκέπτες και μία ξεχωριστή παράσταση από κλόουν που θα διασκεδάσουν τα παιδιά με σκετσάκια, εντυπωσιακά ταχυδακτυλουργικά, ζογκλερικά κόλπα και αμέτρητα παιχνίδια!   

RIVER WEST: Εδώ, η ζωή παίρνει χρώμα!

Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ),  τηλ.801 22 25 050

www.riverwest.gr 

Ωράριο Λειτουργίας Εμπορικών Καταστημάτων:

Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 - 21:00 / Σάββατο: 09:00 - 20:00

Tο RIVERWEST βρίσκεται πάντα στο πλευρό των φίλων του, διευκολύνοντάς τους με:

 Δωρεάν Parking 2.500 θέσεων: Είσοδος από την Λεωφόρο Κηφισού, τον κεντρικότερο άξονα του λεκανοπεδίου. 

 Δωρεάν Μετακίνηση: Δωρεάν μετάβαση από και προς το σταθμό του Μετρό Αιγάλεω, αποκλειστικά με το mini-bus του 

RIVER WEST

 Παιχνιδογειτονιά: Δημιουργική απασχόληση με Δωρεάν παραμονή για τους μικρούς φίλους του εμπορικού κέντρου, καθημερινά