Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Το Savoir Vivre ενός αρώματος

perfume quote
Όλες μας έχουμε ένα ή περισσότερα αγαπημένα αρώματα που μας συνοδεύουν παντού. Αλήθεια όμως. Το φοράμε σωστά;
Άς δούμε κάποιους κανόνες "perfume savoir vivre", μαζί.
1. Το άρωμα το φοράμε εκεί που χτυπάει ο παλμός μας, όπως για παράδειγμα πίσω από τα αυτιά, στη βάση του λαιμού, στο εσωτερικό των αγκώνων, ακόμη και πίσω από τα γόνατα.
2. Μην φοράτε το άρωμα στους καρπούς χωρίς να το τρίψετε απαλά με τα δάχτυλά σας, για να απορροφηθεί και άρα να διαρκέσει περισσότερο.
3. Εάν δεν χρησιμοποιείτε το άρωμά σας στην ειδική του εκδοχή για τα μαλλιά, τότε ψεκάστε πολύ μικρή ποσότητα στη βούρτσα σας και στη συνέχεια βουρτσίστε τα μαλλιά σας ως εξής. Αν είναι κοντά, βουρτσίστε τα μαλλιά σας κοντά στην κορυφή του κεφαλιού, αν είναι μακριά, προς τις άκρες τους. 
4. Θυμηθείτε να ανανεώνετε το άρωμά σας, τακτικά, αλλά χωρίς να το παρακάνετε. Το ιδανικό είναι μεταξύ 4 με 8 ώρες. 
5. Μην βάζετε υπερβολικά μεγάλες ποσότητες, επειδή από πολλούς, κάτι τέτοιο θεωρείται μέχρι και έλλειψη τρόπων. Δεν φοράμε άρωμα για να ενοχλήσουμε τους άλλους...
6. Επίσης, αναφορικά με τον χώρο που φυλάτε το άρωμά σας, φροντίστε ώστε αυτός να είναι κάπου που δεν έχει υγρασία και ζέστη, όπως το μπάνιο σας για παράδειγμα, αλλά κάπου στο δωμάτιό σας, καλύτερα.
7. Και επειδή ο καιρός όλο και φτιάχνει, και το καλοκαίρι κάπου εκεί στη στροφή του χρόνου μάς κλείνει το μάτι, προσέξτε. Μην βάζετε άρωμα στη θάλασσα. Ποτέ. 
Εσείς, τι προσέχετε ιδιαίτερα όταν βάζετε το άρωμά σας;
Θα χαρώ πολύ να το μάθω με ένα μήνυμά σας στο cosmeticsdeluxblogspot@gmail.com
#perfume
#cosmeticsdelux
#beauty