Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Oriflame και Σύστημα Καθαρισμού Προσώπου Skin Pro


Ο καθαρισμός του προσώπου με ειδική συσκευή (περιστρεφόμενη βούρτσα), είναι μια μέθοδος που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος. Βέβαια, αν την υιοθετήσετε, καλό είναι να ρωτήσετε πρώτα έναν ειδικό, δηλαδή ένα δερματολόγο ή μια επαγγελματία αισθητικό, ώστε να αποφύγετε κάθε είδους ερεθισμό, σε περίπτωση που η επιδερμίδα σας είναι ευαίσθητη ή έχει κάποιο πρόβλημα, γενικά.
Σήμερα, σας παρουσιάζω μια τέτοια συσκευή, που δοκίμασα προσωπικά με πολύ καλά αποτελέσματα. (Σχετικό, εκτεταμένο αποτέλεσμα, θα ακολουθήσει μέσα στις επόμενες ημέρες).
Η συσκευή αυτή, της εταιρείας Oriflame, είναι μία αποτελεσματική συσκευή 2 ταχυτήτων που καθαρίζει σε βάθος και κάνει ταυτόχρονα απαλό μασάζ στην επιδερμίδα. Επιπλέον, απομακρύνει τους ρύπους της, το μακιγιάζ αλλά και τη λιπαρότητα καλύτερα από τον απλό καθαρισμό - demaquillage,  χαρίζοντάς μας εμφανώς πιο λεία, λαμπερή και με ενιαίο τρόπο επιδερμίδα.
Διατίθεται στην τιμή των 45€

Μαζί, μπορείτε αν θέλετε να προμηθευθείτε ανταλλακτικές κεφαλές:
SKIN PRO, 2 ανταλλακτικές κεφαλές  για βαθύ καθαρισμό SKIN PRO (7,99€)

SKIN PRO, 2 ανταλλακτικές κεφαλές  για απαλό καθαρισμό SKIN PRO (7,99€)

Εσείς το έχετε δοκιμάσει; Σας άρεσε; 
Θα χαρώ να μάθω σχόλιά σας στο cosmeticsdeluxblogspot@gmail.com ή eirinikan25@gmail.com, ή να αφήστε το σχόλιό σας στη σχετική ανάρτησή σας στο https://www.facebook.com/cosmeticsdelux/