Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

NIVEA, CELLular Anti-Age

NIVEA CELLULAR ANTI AGE FACIAL DAY CARE SPF 15

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ

Με την τακτική χρήση, η φόρμουλα αυτή μειώνει τις ρυτίδες, βελτιώνει τη σφριγηλότητα και την ανάπλαση της επιδερμίδας. Η υφή σαν χάδι αναπληρώνει την έντονη υγρασία της επιδερμίδας σας και την αφήνει απαλή και μεταξένια. Το σύστημα SPF UVA και UVB βοηθά στην προστασία της επιδερμίδας από τη φωτογήρανση που προκαλείται από την ακτινοβολία UV, από τις κυτταρικές βλάβες και τα σημάδια γήρανσης.

NIVEA CELLULAR ANTI AGE FACIAL NIGHT CREAM

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE ΚΡΕΜΑ ΝΥΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Αυτή η θρεπτική σύνθεση ενισχύει την ανάπλαση της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Με την τακτική χρήση, μειώνει τις ρυτίδες και βελτιώνει την ανάπλαση της επιδερμίδας. Η πλούσια υφή της απλώνεται απαλά στην επιδερμίδα και απορροφάται άμεσα, προσφέροντας μια άμεση αίσθηση αναζωογόνησης και αποτελεσματικής δράσης : για επιδερμίδα με νεανική όψη που και τη νιώθεις και φαίνεται.

NIVEA CELLULAR ANTI AGE EYE CARE

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ

Αυτή η ελαφριά σε υφή φόρμουλα χωρίς άρωμα είναι ειδικά σχεδιασμένη για την ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια. Αναπληρώνει την έντονη υγρασία στην ευαίσθητη επιδερμίδα και λειαίνει τις λεπτές γραμμές αφήνοντάς την άμεσα πιο φρέσκια σε όψη.
NIVEA CELLULAR ANTI AGE SERUM

ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟΣ ΟΡΟΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ

Αυτή η φόρμουλα με ελαφριά υφή είναι ένας εντατικός συμπυκνωμένος ορός λείανσης της επιδερμίδας. Λειαίνει άμεσα την όψη της επιδερμίδας και καταπολεμά τα σημάδια της κούρασης, αφήνοντάς την απαλή και μεταξένια.
#NIVEA
#CELLULARANTIAGE