Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Möller’s, για την υγεία μας...


Πόσοι και πόσοι δεν μεγάλωσαν με το μουρουνέλαιο; Πόσοι και πόσοι δεν ξέρουν ότι το μουρουνέλαιο είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία; Ακόμη και χωρίς επιστημονικές γνώσεις, η πεποίθηση είναι πάντα εκεί, ριζωμένη, παγιωμένη στην αντίληψή μας, μια και πέρασε σαν δεδομένο, από γενιά σε γενιά. Και εγώ η ίδια, θυμάμαι τη γιαγιά μου να ψάχνει να βρει για να δώσει σε όλα τα παιδιά της οικογένειας από αυτό το "μαγικό προϊόν"...
Πάντως, κατά τα τελευταία χρόνια, μια και αναφέραμε την επιστήμη, αναρίθμητες μελέτες ανέδειξαν τα ω-3 λιπαρά οξέα σαν ιδιαίτερα σημαντικό διατροφικό παράγοντα για την υγεία μας. Ταυτόχρονα, το μουρουνέλαιο, που παλαιότερα ήταν γνωστό για τις βιταμίνες Α και D που περιείχε, αναδείχθηκε σαν μια εκπληκτική φυσική υπερτροφή, αφού έγινε γνωστό ότι αποτελούσε, επίσης, πολύ πλούσια πηγή των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων.

Στη Νορβηγία, την πατρίδα του μουρουνέλαιου και του ιχθυέλαιου, αλλά και σε πολλές άλλες χώρες, ιδίως εκείνες του απώτερου Βορρά, μια εταιρεία, η Möller’s, κυριαρχεί απόλυτα σαν ο αναγνωρισμένος υψηλής ποιότητας παραγωγός μουρουνέλαιου, ιχθυέλαιου και ωμέγα-3 λιπαρών οξέων.


Η Möller’s,  μας προσφέρει 3 επιλογές αναφορικά με τη γεύση του μουρουνέλαιου, τον συνδυασμό φυσικών ω-3 λιπαρών οξέων με βιταμίνες D3, A και Ε. 
Το συγκεκριμένο προϊόν της πιο πάνω φωτογραφίας, είναι με γεύση λεμόνι και με ημερήσια δόση (5 ml) προσφέρει στον καταναλωτή 1200 mg ω-3 λιπαρών οξέων με ευεργετικές επιδράσεις στην καρδιά, το κυκλοφορικό, την εγκεφαλική λειτουργία και την όραση.
Εσείς, το έχετε δοκιμάσει;
Άν ναι και αν θέλετε, στείλτε μου τη γνώμη σας στο eirinikan25@gmail.com ή cosmeticsdeluxblogspot@gmail.com

Σας περιμένω...