Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

MELANIE GEORGACOPOULOS. JEWELRY DESIGNER


H Melanie Georgacopoulos, είναι σχεδιάστρια κοσμημάτων διεθνούς ακτινοβολίας. Τη "γνώρισα"¨μέσα από σχέδιά της που είδα σε περιοδικά, αλλά και στο διαδίκτυο, και μου άρεσαν πολύ.
Γεννήθηκε από Έλληνα πατέρα και Γαλλίδα μητέρα και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπως πληροφορούμαστε από το website  της. Η ίδια, με βάση το Λονδίνο, σχεδιάζει κοσμήματα, κάτι που λατρεύει να κάνει, ένα πάθος που στηρίχτηκε και στις εμπειρίες που είχε στη ζωή της. 
Σε πολύ νεαρή ηλικία, επισκέφτηκε πολλά μουσεία και μαγεύτηκε από τη διαχρονικότητα των αρχαίων κοσμημάτων ενώ λίγο αργότερα άρχισε να δημιουργεί τα δικά της σχέδια. 
Σκουλαρίκια από τη συλλογή FLOW by Melanie Georgacopoulos
(photo source:http://www.melaniegeorgacopoulos.com/flow#)

Πήρε τις πρώτες βάσεις της αργυροχρυσοχοΐας στη Σχολή Mokume, στην Αθήνα, για να συνεχίσει τις σπουδές της, πρώτα στο Edinburgh College of Art και στη συνέχεια στο Royal College of Art.
Μέσα από διάφορες συνεργασίες της, την ίδρυση της δικής της εταιρείας το 2010, την παρουσία των κοσμημάτων της στον Διεθνή Τύπο της Μόδας, οι δημιουργίες της κατακτούσαν όλο και περισσότερους θαυμαστές, και το 2012 άρχισε να εργάζεται με τον παγκοσμίου φήμης κοσμηματοπώλη Tasaki και να γνωρίζει τεράστια επιτυχία.
Κόσμημα της MELANIE GEORGACOPOULOS, Collection CAGES 
(photo source:http://www.melaniegeorgacopoulos.com/cages)

#MG
#Melaniegeorgacopoulos
#jewels
#cosmeticsdelux