Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

LOZAR, σημαντικά οφέλη, σε κάψουλες


Καθημερινά, ο οργανισμός μας καλείται να ανταποκριθεί σε διάφορες καταστάσεις για τις οποίες καταβάλλει πολλή από την ενέργειά του. Επίσης, σε μεγαλύτερες κυρίως ηλικίες, η επιδερμίδα εμφανίζει τις πρώτες της ρυτίδες, ενώ η κίνησή μας γίνεται όλο και πιο δύσκολη με συχνή εμφάνιση πόνου στις αρθρώσεις.
Το Lozar,  το συμπλήρωμα του οργανισμού μας, όπως χαρακτηρίζεται, έχει πολλά οφέλη για εμάς. Ας τα γνωρίσουμε.
ΤΑ ΟΦΕΛΗ 
Το Lozar, κάνει καλό στην ενυδάτωση και αναζωογόνηση του δέρματος, μειώνει τις ρυτίδες και συμβάλλει στην υγεία των αρθρώσεων. Τα συστατικά που περιέχει παράγονται ήδη από τον ανθρώπινο οργανισμό, αλλά με την πάροδο του χρόνου και λόγω εξωγενών παραγόντων όπως είναι το άγχος, το κάπνισμα και η κακή διατροφή, ο οργανισμός χάνει την ικανότητά του να τα παράγει και να τα διατηρεί στο επιθυμητό επίπεδο. Εδώ έρχεται το Lozar, να συμπληρώσει τις ελλείψεις του οργανισμού και να του προσφέρει την ώθηση που χρειάζεται για να επαναφέρει και να διατηρήσει την ενυδάτωση και αναζωογόνηση του δέρματος, άρα και τη νεότητά του, καθώς και την καλή υγεία των αρθρώσεων.
Να μη δούμε όπως και από τι αποτελείται; Πού οφείλεται αυτή η θετική συνεισφορά του στην καθημερινότητά μας Τα συστατικά από τα οποία αποτελείται, είναι:
Υαλουρονικό Οξύ. Το Υαλουρονικό οξύ είναι ένας πολυσακχαρίτης, που παράγεται φυσικά από το ανθρώπινο σώμα και βρίσκεται σχεδόν σε κάθε κύτταρό του. Περιγράφεται ως το "φυσικό ενυδατικό" γιατί είναι ένα από τα πιο υδρόφιλα μόρια στη φύση. Το Υαλουρονικό Οξύ ενυδατώνει το δέρμα εκ των έσω, δραστηριοποιεί τη σύνθεση του κολλαγόνου, λιπαίνει και προστατεύει τα κινολυμενα μέρη του οργανισμού, όπως είναι οι αρθρώσεις.
Υδρολυμένο Κολλαγόνο
Το κολλαγόνο είναι μία βασική πρωτεΐνη, που υπάρχει στα οστά, τους χόνδρους και το δέρμα, εξασφαλίζοντας τη συνοχή, την ελαστικότητα και την αναγέννησή τους.  Το υδρολυμένο κολλαγόνο περιέχει πιο "ισχυρή σύνθεση" και είναι πιο εύκολα απορροφήσιμο από τον οργανισμό.Διατηρεί τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος, συμβάλλει στην ανάπλαση των χόνδρων και στην καλή υγεία των αρθρώσεων.
Άλλα συστατικά του είναι η θειϊκή χονδρίνη, με σημαντική και προληπτική δράση κατά της οστεοαρθρίτιδας γιατί αυξάνει την παραγωγή υαλουρονικού οξέος και τη δέσμευση κολλαγόνου και με τον τρόπο αυτό γίνεται καλή ενυδάτωση των χόνδρων, συνεπώς σωστή λίπανση των αρθρώσεων.
Βιταμίνη C, που ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου, προσφέρει αντιοξειδωτική δράση και βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση των διαφόρων συστατικών από τον οργανισμό.
Ορατά αποτελέσματα  θα δείτε πολύ σύντομα. Από τις 2-3 πρώτες εβδομάδες συστηματικής χρήσης θα αντιληφθείτε ότι το δέρμα σας είναι πιο λείο και καλύτερα ενυδατωμένο, ενώ οι πόνοι των αρθρώσεων θα έχουν υποχωρήσει. 
Το Lozar αποτελεί ένα συμπλήρωμα διατροφής ιδανικό για μακροχρόνια χρήση ώστε να αποφέρει ευεργετικά αποτελέσματα στον οργανισμό σας.
Σημείωση: Πριν από τη χρήση αυτού ή οποιουδήποτε άλλου προϊόντος, συμβουλευθείτε οπωσδήποτε τον γιατρό σας, για την ορθή χρήση του.