Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, KIDS IMMUNE BOOSTER


Καλό σας απόγευμα, και πάλι!
Στο Cosmetics Delux, με επίκεντρο τη γυναίκα, φροντίζουμε για όλα τα ωραία εκείνα που την αφορούν και την ενδιαφέρουν, και φυσικά, κυρίαρχη μέριμνά της δεν μπορεί παρά να είναι τα παιδιά. Επειδή, λοιπόν, η άμυνα του οργανισμού των παιδιών είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουν, βρήκαμε και σας συστήνουμε ένα προϊόν που πιστεύουμε ότι θα τα βοηθήσει πολύ, σχετικά. 
KIDS IMMUNE BOOSTER

Ο λόγος που τα παιδιά έχουν αυξημένη ανάγκη προστασίας και άριστης λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος,  είναι η αυξημένου βαθμού επαφή τους με τα μικρόβια. Το KIDS IMMUNE BOOSTER περιέχει βιταμίνη Α (β-καροτίνη), βιταμίνη C, βιταμίνη Ε, ψευδάργυρο και ανοσοενισχυτικό βοτανικό μείγμα από ζυμωμένο-συμπυκνωμένο χυμό σταφυλιού (χωρίς αλκοόλ), πράσινο τσάι (χωρίς καφεΐνη), κουρκουμά, σκόρδο (άοσμο), φύλλο ελιάς και το ανοσοενισχυτικό μανιτάρι shiitake. Επιπλέον, περιέχει γαλακτοβάκιλλο οξεόφιλο για υγιή εντερική χλωρίδα και άριστη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών
Διατίθεται σε Υποαλλεργικές μασώμενες ταμπλέτες με μορφή από αγαπημένα μας ζωάκια, και έχουν θαυμάσια γεύση τροπικών φρούτων. Τα παιδιά θα το λατρέψουν και θα ενισχύσουν τον οργανισμό τους.