Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

KICKERS. Η ΝΕΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!


Kickers, γυναικεία ανοιξιάτικη συλλογή- ANALOGIA

Η Kickers εμπνεύστηκε και φέτος από τη δυναμική νέα γενιά, όπως επίσης από την αστείρευτη ενέργεια των μικρών της φίλων για να δημιουργήσει μία collection που θα ανταποκρίνεται στην έντονη καθημερινότητά τους.

H νέα collection αναδεικνύει τα φυσικά χρώματα και υλικά, χρησιμοποιεί ως βάση το δέρμα και το καστόρι, ενώ όπως πάντα αποπνέει μία διαχρονική νεανικότητα κυρίως βάση της ξεχωριστής casual προσωπικότητα του brand. Οι καθαρές και λιτές γραμμές σε συνδυασμό με τα έντονα χρώματα και τα μαλακά δέρματα, καθιερώνουν τα Kickers ως το must συμπλήρωμα της καθημερινής μας γκαρνταρόμπας.
Kickers, γυναικεία ανοιξιάτικη συλλογή- ΤΟΚΑ

Η μεγάλη ποικιλία σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά μοντέλα  αποτελείται από φλατ και ψιλά πέδιλα και πλατφόρμες για τις γυναίκες, καλοκαιρινά δερμάτινα και υφασμάτινα ζευγάρια για τους άνδρες αλλά και σανδάλια, καθώς και τα πολυαγαπημένα παιδικά μοντέλα όπου κυριαρχούν τα έντονα χρώματα, η μοναδική ποιότητα και η ανατομία.
Kickers, γυναικεία ανοιξιάτικη συλλογή- SPARTWIN

Σχετικά με την Kickers: Σχεδιασμένα έτσι ώστε να αποπνέουν διαχρονική νεανικότητα και μοντέρνα μοναδικότητα, τα Kickers απευθύνονται σε ενήλικες και παιδιά και διακρίνονται από τον κόκκινο και πράσινο κύκλο στις σόλες για να ξεχωρίζει το δεξί από το αριστερό παπούτσι, την ραμμένη ετικέτα στο επάνω μέρος του παπουτσιού, το δερμάτινο λουλουδάκι σήμα κατατεθέν της μάρκας καθώς και από τα χαραγμένα eyelets και σόλες.
#kickers
#cosmeticsdelux
#shoes