Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Hi, I care....!

Hi, I care
Καλημέρα σας με ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες εσάς, τις φίλες και τους φίλους του Cosmetics Delux που όλο και περισσότερο, όλο και περισσότερες/οι, το επισκέπτεστε καθημερινά.
Σήμερα, λοιπόν, πριν από οποιαδήποτε άλλη ανάρτηση, σκέφτηκα να σας πω, κάτι ωραίο, κάτι τρυφερό, ρομαντικό ίσως, αλλά απόλυτα αληθινό.
Η αγάπη, καταργεί τις αποστάσεις...Μπορεί να φτάσει παντού, με μια σκέψη, λίγα λόγια, ένα τηλεφώνημα. Αρκεί να εκφραστεί, αρκεί να θέλουμε εμείς να την εκφράσουμε. Επειδή, βλέπετε, πιστεύω ότι δεν είναι λίγες οι φορές που αν και θα θέλαμε να εκφράσουμε την αγάπη μας σε ένα δικό μας πρόσωπο, τελικά δεν το κάνουμε. Μπορεί από την αδυναμία μας να πούμε αυτό που πραγματικά νοιώθουμε. Μπορεί από αμηχανία, μπορεί επειδή μας μάθανε ότι όλα αυτά είναι περιττά, μπορεί ...για τους δικούς μας λόγους ο καθένας.
Σήμερα λοιπόν, το ξαναλέω, επιλέγω προσωπικά να δείξω, με τρόπο διακριτικό και μετρημένο, την αγάπη μου σε όσους πιθανώς την έχουν ανάγκη.
Και λέω να ξεκινήσω από τα "ανθρωπάκια" της οικογένειάς μου, τα παιδάκια συγγενικών μου προσώπων, μια και πάντα εκείνα είναι συνήθως πρώτα στη σκέψη μου...Μαζί και σε όλες και όλους εσάς, με την ευχή να έχετε μια πολύ ωραία μέρα!
Άν συμφωνείτε, κάντε και εσείς κάτι παρόμοιο σε όσους αγαπάτε. 
Με ένα απλό χάδι, ένα γλυκό φιλί, και το κυριότερο, με το να τους αφιερώσετε λίγο χρόνο, που έχει γίνει πια πολύτιμος. 
Νομίζω ότι δεν θα το μετανοιώσετε ποτέ. 
Τι λέτε;