Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ERRE DUE SKINLIKE FOUNDATION SPF 15

ERRE DUE SKINLIKE FOUNDATION SPF 15

H ERRE DUE, μια μοντέρνα μάρκα γεμάτη ενέργεια, βρίσκεται τα τελευταία 30 χρόνια στις πρώτες θέσεις της ελληνικής αγοράς καλλυντικών και στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Παιχνιδιάρικη και δημιουργική, ακολουθεί πάντα τις τελευταίες τάσεις της μόδας ανανεώνοντας και εμπλουτίζοντας συνεχώς την προϊοντική & χρωματική της γκάμα. Τα προϊόντα της πληρούν υψηλά κριτήρια ποιότητας, εξασφαλίζοντας τον σωστό συνδυασμό μεταξύ premium εικόνας, διαχρονικής αξίας και μοντέρνας αισθητικής σε προσιτή τιμή.
Από τη σειρά maquillage της ERRE DUE, ένα από τα προϊόντα που δοκίμασα πρόσφατα, είναι το νέο skinlike foundation. Κάνω μια μικρή παρένθεση στο σημείο αυτό, για να σας πω ότι για φυσική κάλυψη της επιδερμίδας μου, έχω δοκιμάσει και  τη DYNAMIC DO ALL (DD) CREAM και έχω μείνει με τις καλύτερες εντυπώσεις. Μάλιστα, λόγω της συσκευασίας της, απόλυτα πρακτικής και κομψής ταυτόχρονα τη θεωρώ ιδανική για να την έχω μαζί μου όπου πάω. Έγινε πράγματι, πάρα πολύ γρήγορα, ένα από τα must have προϊόντα που έχω επιλέξει. 
Πίσω στο skinlike foundation τώρα. Είναι ένα υγρό foundation, κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. με πολύ εύχρηστη συσκευασία, παρόμοια με εκείνη της DD CREAM. Διαθέτει καπάκι σε μωβ χρώμα και έχει μέγεθος που χωράει άνετα στο χέρι μας και πολύ πιο άνετα στην τσάντα  μας. Έχει το πλεονέκτημα ότι είναι πολύ εύκολο στην εφαρμογή. Απλά, ανακινούμε ελαφρά τη θήκη του και παίρνουμε μια μικρή ποσότητα που απλώνουμε εύκολα στην επιδερμίδα μας. Το skin like foundation γίνεται ένα με την επιδερμίδα μια και η λεπτή του υφή ταυτίζεται απόλυτα μαζί της, προσφέροντάς της ταυτόχρονα φυσική κάλυψη για αψεγάδιαστα λείο δέρμα και υγιή όψη
Είναι εμπλουτισμένο με SPF 15  και ενεργά συστατικά για την ενυδάτωση, αναζωογόνηση και την προστασία της επιδερμίδας

Διατίθεται σε 5 αποχρώσεις. 201.202, 203, 204, 205.

Πιστεύω ότι αν το δοκιμάσετε, θα το αγαπήσετε.