Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ELANCYL SLIM DESIGN

ELANCYL SLIM DESIGN
Γειά σας!
Το όνομα ELANCYL, είναι γνωστό σε όλες τις γυναίκες. Ποιά δεν το χρησιμοποίησε αρκετές φορές στη ζωή της, κάπου εκεί, τις πρώτες ημέρες της άνοιξης, ώστε το καλοκαίρι να τη βρει στη θάλασσα με λείο, απαλό δέρμα, απαλλαγμένο κατά πολύ από την κυτταρίτιδα; Το όνομα ELANCYL το ξέρουμε όλες. 'Ας μάθουμε όμως τώρα και τα πιο πρόσφατα νέα της, προς όφελός μας...
H καινοτομία στη δράση κατά της κυτταρίτιδας μπαίνει σε μια νέα διάσταση.
«Νέα προσέγγιση, νέα οπτική ταυτότητα για να δηλώσουμε το δεσμό ανάμεσα στη θηλυκότητα και την αποτελεσματικότητα, νέο μήνυμα για τη μάρκα που συνδυάζει τεχνική και αισθησιασμό». Το 2016, η Elancyl γίνεται:

E L A N C Y L     L A B O R A T O I R E

Ακόμα πιο κοντά στις γυναίκες και πάντα αποτελεσματικά τα Εργαστήρια Elancyl  μπαίνουν σε μια νέα διάσταση και αποκαλύπτουν μια μέγιστη επιστημονική ανακάλυψη που θα φέρει την επανάσταση στη μάχη κατά της κυτταρίτιδας.
Μετά από 10 χρόνια έρευνας τα Εργαστήρια Elancyl φέρνουν την πρωτοπορία στην αγωγή κατά της κυτταρίτιδας χάρη στο λανσάρισμα του SlimDesign με [Σύμπλεγμα Καφεΐνης]3D. Πρώτο σύμπλεγμα κατά της όψης φλοιού πορτοκαλιού, ικανό να στοχεύσει στην αρχιτεκτονική της κυτταρίτιδας σε 3 διαστάσεις.

MIA MEΓΙΣΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

Η κυτταρίτιδα αγγίζει περισσότερες από 9 στις 10 γυναίκες, και η εμφάνισή της οφείλεται στη μεγάλη πλειοψηφία των γυναικών στη λήψη βάρους.

Φυσιολογικά, όταν το σύστημα αποθήκευσης των λιπαρών σωμάτων απορυθμίζεται, τα λιποκύτταρα διογκώνονται και φτάνουν έως 50 φορές περισσότερο το αρχικό βάρος τους, γεγονός που προκαλεί δυσλειτουργία του συνδετικού ιστού. Τα αιμοφόρα και λυμφατικά αγγεία πιέζονται και δεν μπορούν να αποδεσμεύσουν επαρκώς το νερό και τις τοξίνες. Οι ίνες του χορίου (κολλαγόνο και ελαστίνη) γίνονται πιο παχιές και σκληρές, η δομή της επιδερμίδας αλλοιώνεται, δίνοντας στο δέρμα την δυσάρεστη «διάσημη» όψη φλοιού πορτοκαλιού: η κυτταρίτιδα είναι εδώ.
Όμως η επιστημονική κοινότητα μπόρεσε να αποδείξει πρόσφατα ότι το λιποκύτταρο δεν είναι το μόνο υπεύθυνο για τη δημιουργία κυτταρίτιδας. Το να στοχεύσουμε στα λιποκύτταρα δεν είναι πλέον αρκετό για να έχουμε σημαντικά αποτελέσματα. Γνωρίζουμε πλέον σήμερα ότι η όψη φλοιού πορτοκαλιού έχει πλέον τη δική της αρχιτεκτονική: τον ινώδη ιστό που περιβάλλει τα λιποκύτταρα.

TO AΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

Ποτέ μέχρι στιγμής δεν είχαμε μελετήσει το ρόλο του συνδετικού ιστού στην αρχιτεκτονική της κυτταρίτιδας. Τώρα γίνεται ο βασικός άξονας στην καταπολέμησή της.
Αυτή η θεμελιώδης επιστημονική ανακάλυψη έρχεται να ανατρέψει τους παράγοντες αξιολόγησης της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Έτσι επανεξετάζουμε τα συστατικά που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε για να την ελαχιστοποιήσουμε.
Πάντα avant-garde τα Εργαστήρια Elancyl εγκαινιάζουν μια νέα εποχή και λανσάρουν ένα προϊόν-αληθινή επανάσταση κατά της όψης φλοιού πορτοκαλιού με το πρώτο σύμπλεγμα, ικανό να στοχεύσει στην αρχιτεκτονική της κυτταρίτιδας:

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΟΡΑΤΗ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΗΣ ΟΨΗΣ ΦΛΟΙΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ

Μια καινοτομία με πρωτοποριακά συμπυκνωμένα δραστικά αποτελεσματικά συστατικά που αλληλοσυμπληρώνονται στημάχη κατά της κυτταρίτιδας. Ο μοναδικός συνδυασμός  με [Σύμπλεγμα Καφεΐνης ]3D είναι η πρώτη αγωγή, ικανή να καταπολεμήσει απευθείας τη σκλήρυνση των ιστών και να εγγυηθεί ορατή λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού.

Σωληνάριο 200 ml
Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 40€

#elancyl