Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

EDITOR's CHOICE - 5 πράγματα που κάνουν τη μέρα μου,... και μένα, ομορφότερη


Καλό σας απόγευμα και χαίρομαι πολύ που ξαναβρισκόμαστε!
Πολλά και ενδιαφέροντα έχουμε να πούμε και σήμερα, τόσα πολλά που ειλικρινά δεν ξέρω από πού να πρωτοξεκινήσω. 
Για να πω πάντως την αλήθεια, πρωί-πρωί, ξεκίνησα με ένα λαχταριστό φλυτζάνι καφέ που μου έφτιαξε τη διάθεση. Μου τον έφερε φίλη μου, που ήρθε πρόσφατα από τον Βόλο και ξέρει το αγαπημένο μου κατάστημα, εκεί, ποιο άλλο; Αυτό...
Και έτσι, αφού αφιέρωσα λίγο χρόνο στον εαυτό μου, για να απολαύσω τον καφέ μου, όπως του αξίζει, σκέφτηκα και πάλι ότι δεν πρέπει να ξεχνώ να είμαι αισιόδοξη, με κέφι, χαμόγελο και μια καλή σκέψη για όλους. Αν μπορείτε, κάντε κάτι παρόμοιο και εσείς, με ή χωρίς καφέ! 
Βλέπετε, πιστεύω ότι, μια τέτοια θετική συμπεριφορά βοηθάει τελικά, πάνω απ΄όλα, εμάς, αφού δεν αφήνουμε πίκρες και αρνητικές σκέψεις να επηρεάσουν την ημέρα μας.
Στη συνέχεια, επειδή όλο και περισσότερα θέλω να μοιράζομαι μαζί σας από όλα εκείνα που μπορεί να κάνουν τη ζωή μας πιο όμορφη, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, επιτρέψτε μου να σας πω για κάποια πράγματα που κάνουν τη δική μου ωραιότερη, ένα βιβλίο που μου αρέσει πολύ. Είναι των εκδόσεων Λιβάνη, και συγκεκριμένα το "Αύριο", του Γιώργου Γιαντά, που κάποια λόγια στο οπισθόφυλλό του, με έκαναν να το προτιμήσω. Αυτά: "...Ένα βράδυ του φθινοπώρου, αγκαλιασμένοι φιλήθηκαν στη μέση της κεντρικής πλατείας της πόλης, κάτω από μια σφοδρή νεροποντή, που έκανε τους περαστικούς να σκορπίσουν βιαστικά προς διάφορες κατευθύνσεις. Ήταν τόσο ραγδαία η βροχή, που έσταζε από τα πηγούνια και τις βλεφαρίδες τους. Μα εκείνοι την ένιωθαν σύμμαχο, πως η φύση όλη ήταν με το μέρος τους. Όπως εκείνες οι φεγγαράδες, όταν περνούσαν αγκαλιασμένοι κάτω από τα εκατομμύρια αστέρια που τρεμοπαίζανε. Σαν τα δροσόθρεπτα απογεύματα, που με το δίκυκλό του έφταναν μέχρι το χωριό, κι έκαναν στάση στην πηγή, για να επιστρέψουν με το σούρουπο.....
Έχω φτάσει σχεδόν στη μέση του βιβλίου, (έχει 279 σελίδες και "είμαι" στην 176) και δεν βλέπω την ώρα να το συνεχίσω. Το παθαίνω αυτό με τα βιβλία...με μαγεύουν!
Και ας συνεχίσουμε...
Με το να γράφω πολλή ώρα, πάρα πολλή ώρα κάθε μέρα στον υπολογιστή, αισθάνομαι πολλές φορές τα χέρια μου ταλαιπωρημένα και αφυδατωμένα. Αυτό και για έναν επιπλέον λόγο, επειδή μου αρέσει πολύ να βρέχω τακτικά τα χέρια και το πρόσωπό μου, που από τη μια με κάνει να αισθάνομαι ανανεωμένη, δροσερή, με "ξυπνάει", αλλά από την άλλη ξηραίνει την επιδερμίδα και το δέρμα μου.
Για τα χέρια, ανακάλυψα μάλλον πρόσφατα μια κρέμα που κάνει τα χέρια μου απαλά και απόλυτα ενυδατωμένα, στη στιγμή. Και να μην ξεχάσω...με ένα άρωμα, υπέροχο, που ταιριάζει πολύ στην Άνοιξη. Αλήθεια, έχετε "ακούσει" τι είχε πει ο Robin Williams για την εποχή αυτή;  Spring is nature's way of saying, LET' S PARTY!
Άνοιξη λοιπόν, μυρίζει η κρέμα αυτή, που σας αποκαλύπτω άμεσα. 
Είναι η ANTI-AGING & ANTI-SPOTS, κρέμα χεριών με ΠΟΠ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, λεμόνι, καλέντουλα, άρνικα, αμυγδαλέλαιο, χαμομήλι, γλυκερίνη, φασκόμηλο, βαλσαμόχορτο, αλόη, δραστικό λευκαντικό παράγοντα, βιταμίνες Α, Ε, πανθενόλη, συστατικά που προσφέρουν άμεση ενυδάτωση, απαλότητα, ενώ παράλληλα, θρέφουν, επιβραδύνουν τη γήρανση του δέρματος και καταπολεμούν σταδιακά τα σκούρα στίγματα. Ιδανική για σκασμένα χέρια και αγκώνες. Από τη Messinian Spa. Ενυδατώνει τα χέρια, άμεσα, δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας, απορροφάται αμέσως και χαρίζει ένα απαλό άρωμα άκρως αναζωογονητικό. 

Σας τη συστήνω ανεπιφύλακτα.
Η σειρά της επιδερμίδας, τώρα. Για τη δική της ενυδάτωση έχω δοκιμάσει και χρησιμοποιήσει πολλά προϊόντα. Ένα από τα αγαπημένα μου, είναι η κρέμα ημέρας Cellular Radiance SPF15 για τέλεια επιδερμίδα.
Προσθήκη λεζάντας

Η κρέμα αυτή, όπως θα δείτε και μόνες σας έχει άμεσα αποτελέσματα, ένα χαρακτηριστικό που εκτιμώ αφάνταστα στα προϊόντα που χρησιμοποιώ. Και να τι ακριβώς κάνει. Καλύπτει τις ατέλειες από την πρώτη εφαρμογή. Τελειοποιεί και μεταμορφώνει την όψη της επιδερμίδας. Προσφέρει άμεσα νεανική όψη γεμάτη λάμψη. Και ύστερα από 4 μόλις εβδομάδες...μειώνει τις ρυτίδες, βελτιώνει την ανάπλαση των κυττάρων, δίνει μια αίσθηση απαλής και μεταξένιας επιδερμίδας. Το αποτέλεσμα, τελικά, είναι η τέλεια επιδερμίδα με νεανική εμφάνιση, γεμάτη λάμψη. 
Το πέμπτο και τελευταίο προϊόν, είναι ένα προϊόν της Oriflame, με υπέροχο άρωμα και αυτό, το Γαλάκτωμα χεριών και σώματος (το χρησιμοποιώ σαν ενυδατική λοσιόν σώματος), με λεμόνι και βερμπένα essence & Co, που διατίθεται στην τιμή των 6,99€, ένα γαλάκτωμα με λιπαρή σύνθεση, που απορροφάται τέλεια και αφήνει το δέρμα με απαλή και σφριγηλή αίσθηση. Είναι δερματολογικά ελεγμένο και προορισμένο για να σας φτιάξει τη διάθεση.
Ελπίζω να σας άρεσαν όλα αυτά που σας πρότεινα και θα χαρώ να μάθω τη γνώμη σας στο eirinikan25@gmail.com, ή στο cosmeticsdeluxblogspot@gmail.com

Σε λίγο και άλλα πολύ ενδιαφέροντα νέα...

Από εμένα και το Editor's Choice!