Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

DIORSKIN AIRFLASH, SPRAY FOUNDATION

DIORSKIN AIRFLASH, SPRAY FOUNDATION

'Έψαχνα να βρω ένα foundation εξαιρετικής ποιότητας, πολύ εύκολο στην εφαρμογή, αποτελεσματικό, που θα μπορούσε να διατηρηθεί αναλλοίωτο ακόμη και τις βροχερές μέρες, ή και ύστερα από έντονο, "αθλητικού τύπου", περπάτημα, ή γυμναστική. 
Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, και με την πιθανότητα να μη χρειαστεί να το ανανεώσω. 'Ένα foundation για το οποίο να μπορώ να είμαι περήφανη. 
Και το βρήκα...
Είναι το DIORSKIN AIRFLASH FOUNDATION, κατάλληλο ακόμη και για επαγγελματική χρήση και με συγκριτικό πλεονέκτημα, το ότι είναι σε μορφή spray, κάτι που επιτρέπει την ομοιόμορφη και άμεση εφαρμογή του στην επιδερμίδα. Το DIORSKIN AIRFLASH FOUNDATION, χρησιμοποιείται από επαγγελματίες ή μη, και για την κάλυψη ατελειών, σημαδιών ή και tattoos. Απορροφάται εντελώς και δεν "χτίζεται", ενώ παράλληλα δίνει λάμψη στην επιδερμίδα.

Ως προς τη χρήση του, μπορούμε να ακολουθήσουμε μία από τις 2 ακόλουθες τεχνικές:
1.  Για ομοιόμορφο, καθολικό αποτέλεσμα και φυσικό τελείωμα, ψεκάζουμε απευθείας στην επιδερμίδα από μια απόσταση 20 εκατοστών.
2. Για κάλυψη εξειδικευμένων περιοχών, ψεκάζουμε το foundation στην παλάμη μας και με πολύ απαλά χτυπήματα, εφαρμόζουμε στις περιοχές που θέλουμε να καλύψουμε.

Να προσέξουμε: Πριν από τη χρήση του, ανακινούμε τη φιάλη για 5 δευτερόλεπτα, περίπου, ενώ κατά την εφαρμογή του, κρατάμε τα μάτια μας κλειστά, ή και καλύπτουμε τα μαλλιά μας ή τα ρούχα μας με τα οποία μπορεί να έρθει σε επαφή. Τέλος, όταν ψεκάζουμε το προϊόν στην παλάμη μας, κρατάμε τη φιάλη σε μια απόσταση 10 εκατοστών.
Εσείς, γνωρίζετε αυτό το προϊόν;
Το έχετε δοκιμάσει;
Περιμένω τα σχόλιά σας στο cosmeticsdeluxblogspot@gmail.com !

#cosmeticsdelux
#dior
#diorskin
#foundation