Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

CAROLINA HERRERA PERFUMES...Let's party!


Ο οίκος Carolina Herrera γιορτάζει τις «άγριες» νύχτες των πάρτυ με τα καινούργια αρώματα 212 VIP WILDPARTY. Δροσερά αλλά και πρωτοποριακά, τα αρώματα 212 VIP WILD PARTY είναι τα τελευταία limited edition αρώματα του οίκου για τον άνδρα & τη γυναίκα τα οποία ανήκουν στην κατηγορία 212 VIP.

Η Νέα Υόρκη, η μεγαλούπολη με τα πιο γνωστά και «άγρια» πάρτυ του κόσμου αποτελεί έμπνευση των αρωμάτων αυτών. Ξέγνοιαστοι νέοι, γεμάτοι ενέργεια & ζωντάνια συμμετέχουν στα πιο ξέφρενα πάρτυ της πόλης, χορεύουν, διασκεδάζουν & παρασύρονται στο αθώο παιχνίδι των αισθήσεων.
Ρυθμός...
Ένταση...
Μουσική...
Αφήνοντας τους εαυτούς τους ελεύθερους, απαλλαγμένοι από τις προκαταλήψεις των «κακών παιδιών» της πόλης & εκφράζοντας τον αισθησιασμό τους, θα βρεις τους σκληροπυρηνικούς των parties να λυκνίζονται στους ρυθμούς της πόλης, συμμετέχοντας στα πιο “cool” party του κόσμου.

Ταξιδεύουν σε όλο το κόσμο, από το Μαϊάμι στο Λος Άντζελες, Ρίο Ντε Τζανέιρο, Λονδίνο, Βαρκελώνη, Παρίσι, Ντουμπάι, Σινγκαπούρη για να παρευρεθούν στα πιο δυνατά πάρτυ.

Τι τους ενώνει? Το άρωμά τους...

212 VIP WILD PARTY για την γυναίκα & 212 VIP MEN WILD PARTY για τον άνδρα...
#carolinaherrera