Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Νέο BODYTONIC ΝΥΧΤΑΣ - ΚΡΕΜΑ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ∆ΡΑΣΗΣ

Ενώ κοιμάμαι, η σιλουέτα μου μεταμορφώνεται !

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, το σώμα μας σπαταλάει περισσότερη ενέργεια και το λίπος αποθηκεύεται ευκολότερα. Έχει αποδειχθεί ότι η εφαρμογή μίας κρέμας πολλαπλής δράσης κατά τη διάρκεια της νύχτας συμβάλλει δραστικά στη βελτίωση της σιλουέτας.

Βέβαια, ακόμα και η καλύτερη κρέμα νύχτας δεν είναι αποτελεσματική αν δεν εφαρμόζεται σε καθημερινή βάση. Για να εξαλείψει την όψη φλοιού πορτοκαλιού - η οποία απασχολεί μία μεγάλη πλειοψηφία γυναικών - η Garnier Bodytonic αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία της δημιούργησε το Bodytonic Νύχτας: μία αποτελεσματική κρέμα εντατικής θεραπείας κατά τη διάρκεια της νύχτας, χωρίς όμως να στερείται και μία μοναδική αίσθηση κατά την εφαρμογή! 

Περισσότερη απόλαυση, λιγότερες καμπύλες

Με ιδανική, κατά την εφαρμογή, κρεμώδη υφή ώστε να διευκολύνει το μασάζ, το Bodytonic Νύχτας είναι μία δροσερή, μη λιπαρή κρέμα που απορροφάται εύκολα και δεν κολλάει δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ξαπλώσετε στο κρεβάτι σας αμέσως μετά την εφαρμογή. ∆ρώντας σαν 2η επιδερμίδα, κατά τη διάρκεια της νύχτας καταπολεμά τις καμπύλες χωρίς όμως να σας επηρεάζει κατά τη διάρκεια του ύπνου σας. 

Η επιδερμίδα σας είναι πιο λεία και η σιλουέτα σας αναδιαμορφώνεται!
Σε 28 νύχτες1 και χωρίς προσπάθεια: Ολική αναδιαμόρφωση. Κοιλιά, μηροί, γλουτοί.

Το Bodytonic Νύχτας συνδυάζει μία ενυδατική σύνθεση για την περιποίηση της επιδερμίδας με ενεργά συστατικά καλά επιλεγμένα για τις γνωστές ευεργετικές τους ιδιότητες.

Η αποσυσσωρευτική Καφεΐνη είναι γνωστή για την δράση της ως «καυστήρας» του λίπους προκειμένου να σμιλεύσει την σιλουέτα σας. Το εκχύλισμα Ruscus είναι γνωστό για τις τονωτικές του ιδιότητες. Αυτά τα δύο συστατικά συνδυάζονται σε μία κρέμα: στο Bodytonic Νύχτας της Garnier, το οποίο συσφίγγει την επιδερμίδα και μειώνει ορατά τις καμπύλες που σχηματίζονται στη σιλουέτα.

Αποτελέσματα:

Σε 4 ώρες η επιδερμίδα είναι πιο τονωμένη και σφριγηλή

Σε 28 ημέρες, τα αποτελέσματα είναι ορατά: οι ατέλειες μειώνονται, ολική αναδιαμόρφωση ναδιαμόρφωση της σιλουέτας σιλουέτας.

GARNIER BODYTONIC ΝΥΧΤΑΣ

*Ενδεικτική Λιανική Τιμή, 15,99€

#garnier